Schimbări masive la Prima TV: Șerban Huidu a fost dat afară. Ce se întâmplă cu Cronica Cârcotașilor

 Lupescu Anca
.

Șerban Huidu a fost concediat de la Prima Tv, iar emisiunea Cronica Cârcotașilor va fi scoasă de pe post, la 20 de ani de la prima difuzare.Decizia a fost luată în contextul în care postul Prima TV a fost cumpărat, recent, de Clever Media, companie deținută de Adrian Tomșa, cel care patronează și postul Look TV.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Potrivit playtech, Prima TV se va axa pe știri generaliste și sportive, lucru lesne de înțeles în condițiile în care Tomșa este acționar într-o companie care deține drepturile de difuzare ale meciurilor din Liga I.

Iese din grilă și emisiunea Flash Monden

Flash Monden a fost prima emisiune la care au renunțat. Toată echipa redacțională a fost concediată, mai puțin Diana care se află în concediu de maternitate. Cea de-a doua emisiune care nu se va mai regăsi în grila postului este Cronica Cârcotașilor.

0d5d0e91910772a87b38ca77c-10d5d0e91910772a87b38ca77c-1

Citește și: Cum arată Maria Ilioiu, la jumătate de an de când a fost desfigurată după un tratament cosmetic.Fosta ispită și-a schimbat look-ul

Potrivit informațiilor obținute de sursa citată, șefii au avut deja o întâlnire cu Șerban Huidu și au discutat termenii încheierii colaborării. Pe post va fi difuzat sezonul deja înregistrat, iar mai apoi emisiunea va dispărea.

Citește și: Cum a fost surprinsă Gina Pistol, însărcinată în cel de-al doilea trimestru, la cumpărături.Angajații i-au sărit imediat în ajutor

Se pare că Șerban Huidu are două luni pentru a se decide ce va face cu angajații și dacă va încerca să continue emisiunea pe un alt canal de televiziune. Cronica Cârcotașilor este difuzată pe același post încă de la prima sa ediție, adică în urmă cu 20 de ani, pe 14 aprilie 2000. Mai mult, emisiunea este considerată emblema postului, iar Șerban Huidu a fost vedeta care a consacrat Prima TV.

Clever Business a cumpărat Prima Tv

Clever Business a cumpărat Prima TV pentru cinci milioane de euro. Jumătate din acești bani (10 milioane de lei) au reprezentat, de fapt, taxele restante la stat acumulate cât postul deținut până la tranzacție de Cristian Burci a fost în insolvență.

„Cumpărătorul, Clever Business Transilvania, a plătit direct către bugetul de stat, în numele vânzătorului, toate taxele restante, obținându-se astfel atestatul fiscal cu datorii zero către buget, element necesar pentru aprobarea de către CNA a tranzacției”, scrie Profit.ro, publicație din același grup media deținut de Adrian Tomșa, acționar majoritar și membru în boardul Prima TV.

„Avem răbdare, Prima este un proiect pe termen lung pentru noi. Ne propunem să revenim în topul televiziunilor comerciale din România, în următorii 3 ani.

Avem un plan pe care-l vom executa, cu milestone-uri setate la fiecare 6 luni de zile, cu o atenție acordată creșterii și dezvoltării în mediul digital”, a spus Adrian Tomșa, pentru Profit.ro:

Reamintim că tranzacția Prima TV a fost finalizată recent, după câțiva ani de discuții și după ce ultimul pas legal  – avizul CNA –  a fost trecut în urmă cu două săptămâni.

Prima TV a trecut la firma SC Clever Business Transilvania SRL. Societatea este deținută de Adrian Tomșa (65%), Maria Nicoară (10%) și Clever Media Network SRL (25%).

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton