Dan Puican, primul soț al Stelei Popescu, face dezvăluiri la 3 ani de la moartea actriței. Când ar fi decedat, de fapt, artista

 Dumba Gabriela
.

Pe 23 noiembrie se fac trei ani de la moartea Stelei Popescu și Dan Puican, primul soț al actriței nu se poate împăca deloc cu gândul că îndrăgita vedetă a murit singură.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Dan Puican mărturisește că împreună cu actuala lui soție vor pregăti câteva pachete pe care să le dea pomană, la biserică, în ziua în care se vor împlini trei ani de la șocanta trecere în neființă a Stelei Popescu. Primul soț al actriței spune că se va ruga pentru sufletul celei care a fost una dintre cele mai iubite vedete pe care le-a avut România. Totuși, un gând îl macină de trei ani.

Regizorul de teatru radiofonic, Dan Puican a declarat că marele său regret este că Stela Popescu a murit singură în casă și nu a fost nimeni lăngă ea. Ba mai mult decât atât, Dan Puican susține că dacă era cineva atent la ultima apariție a actriței, poate ar fi fost și azi printre noi.

'Îmi pare atât de rău că a murit singură în casă, fără ca nimeni să nu-i aprindă o lumânare. Cred că a murit în seara zilei de 22 noiembrie, fiindcă a doua zi dimineaţă nu a mai răspuns la niciun telefon. Ea care răspundea imediat. Nici nu apuca telefonul să sune de două ori…Mare păcat!', spune Dan Puican, potrivit impact.ro.

Dan Puican a mai precizat că în ultima perioadă nu a mai visat-o, dar că va rămâne mereu în amintirea sepectacolelor pe care le-au jucat împreună pe scena Teatrului de Stat din Braşov. În perioada 1960–1963, cei doi au jucat în şase sau şapte piese puse în scenă la Braşov.

11149607-873592849374202-1675846342028152536-o-crop-160559514011149607-873592849374202-1675846342028152536-o-crop-1605595140

'Destinul face ca în noiembrie 1960 să fi jucat alături de Stela Popescu, la Braşov, în spectacolul „Un milion pentru un surâs'. Ei bine, m-a fermecat şi pe mine, şi pe spectactori, din prima ei clipă. Umplea scena, umplea sala, ne umplea inimile. Era radioasă, fermecătoare, plină de viaţă. O prindeau bine comediile, dar făcea faţă cu brio şi în drame. Aşa cum am văzut-o prima dată pe scenă la Braşov, mi-a apărut şi după plecarea ei dintre noi, în vis. Şi am retrăit senzaţia de bine din urmă cu 60 de ani', a mai spus Dan Puican.

Citește și:

Tamara Buciuceanu şi Stela Popescu, prietenie pe scenă și dincolo de ea: „16 ani am dormit în același pat, parcă eram surori!'

Adrian Enache și Iuliana Marciuc, mărturisiri emoționante despre ultimele întâlniri cu actrițele Stela Popescu și Cristina Stamate

Alexandru Arșinel, mai trist ca niciodată. Nu-și poate reveni după moartea Stelei Popescu: 'Câteodată mi se face frică fără ea'

Averea lăsată de Stela Popescu s-a dus pe Apa Sâmbetei

Stela Popescu a muncit toată viața, motiv pentru care a acumulat o avere impresionantă. Acum, toate proprietățile, bunurile și banii i-au revenit Doinei Maximilian, fiica adoptativă a răposatei actrițe. Fiica Stelei Popescu are 65 de ani, însă pare că nu își găsește locul nicăieri. Ea a abandonat fiecare casă în care a locuit. Doina a stat doar trei luni în vila din București, iar în casa de la 2 Mai, ea nu a rezistat mult și a părăsit-o.

Doina a moştenit o avere considerabilă, mai exact un bloc cu trei etaje în Bucureşti, estimat la cel puţin 500.000 de euro, vila din Crevedia, de 220.000 de euro, cea de la mare, în staţiunea 2 Mai, de 200.000 de euro, dar şi o alta, de peste 250.000 de euro, în București, unde artista a locuit până pe 23 noiembrie 2017, când a murit. Actriţa mai deţinea un apartament pe Calea Moşilor şi o casă pe Strada Thomas Masaryk, mai multe terenuri, dar şi un cont de 300.000 de euro.  

Doina a recunoscut că mama ei o ajuta financiar: Îi simt prezenţa şi acum. Stela, mama mea, ne ocroteşte din cer: pe mine, pe fiica mea, dar şi pe nepoţelul meu. Ea a fost stâlpul familiei noastre! Cât a fost în viaţă, nu ne-a lipsit nimic. Tot timpul ne întreba dacă suntem bine, dacă ne lipseşte ceva. După ce a murit, o apreciez şi mai mult, îi simt enorm lipsa’. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton