Mihaela Rădulescu a lucrat ca taximetrist, înainte să se angajeze în televiziune: "Munceam ca să am din ce trăi"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Mihaela Rădulescu a avut un traseu profesional de-a dreptul surprinzător: a făcut taximetrie, a fost instructor de fitness și apoi secretară sau șefă de cabinet la Senat. În cele din urmă și-a făcut debutul în televizune. Prezentatoarea de la Ferma este mândră de toate joburile sale, care au contribuit la formarea sa ca om. Mihaela Rădulescu ne-a făcut confesiuni neașteptate!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Traseul tău profesional a fost unul neașteptat. Acum mai bine de 20 de ani, ai făcut taximetrie, ai fost instructor de fitness, secretara primului purtător de cuvânt al Guvernului, șefă de cabinet la Senat… Povestește-ne câte ceva despre aceste joburi!

Munceam ca să am din ce trăi și din ce plăti facturi, nu primeam ajutor financiar de la absolut nimeni, nici măcar de la familie. Și nu m-am ferit niciodată de nicio muncă grea, câtă vreme era plătită.

Citește și: Felix Baumgartner, prima declarație după ce s-a spus că s-a despărțit de Mihaela Rădulescu!Cum a reacționat când a văzut pictorialul din VIVA!: „O regină…”

Sunt mândră că am făcut tot ce povestești, sunt mândră că nu m-am oprit nici când n-aveam ce mânca, nici când am dormit pe-o bancă, între două case închiriate, nici când mi-a fost al naibii de greu cu toate, singură. Toate astea sunt azi… my superpower.

Citește și: Cezar Ouatu are o nouă iubită, cu 19 ani mai tânără. Primele imagini cu cei doi îndrăgostiți:„Te iubesc enorm'

Concret, cum ți s-a conturat visul de a deveni prezentatoare TV?

Întâmplare.  Șansă. Dragoste la prima vedere. Și chef teribil să învăț … din mers.

Radulescu-Mihaela-1Radulescu-Mihaela-1

Citește și: Mihaela Rădulescu, detalii neașteptate despre fiul ei, Ayan:„Descoperă iubirea, îmi povestește tot și mă topesc de drag'/ EXCLUSIV

De-a lungul carierei, ai prezentat și produs emisiuni, ai făcut interviuri cu zeci de personalități, ai regizat și realizat filme documentare și vide- oclipuri, ai jucat în filme și într-o piesă de teatru, ai scris trei cărți… Mai e ceva ce n-ai făcut? Cum arată acum „Bucket list-ul tău?

Trăim o perioadă complicată, ba pandemic vorbind, ba pentru că online-ul preia controlul. Regândesc posibilități, pun idei pe hârtie, nu știu să zac și să… enjoy life, fără muncă.

Citește și: Ce relație există acum între Mihaela Rădulescu și Dani Oțil:”Nu sunt genul de muiere care crede că alta ca mine nu mai găsește”

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton