Mara Oprea din serialul Adela, adevărul despre relația cu Alecsandru Dunaev: „Noi ne-am înțeles bine încă de la repetiții. Pot spune că...” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Mara Oprea din serialul Adela ne-a spus adevărul despre relația cu Alecsandru Dunaev. Actrița și-a deschis sufletul în cel mai nou număr al revistei VIVA!, cel de Septembrie, într-un interviu plin de sinceritate. Frumoasa artistă ne-a dezvăluit câteva aspecte neștiute legate de viața ei personală, dar și profesională. Aflați mai jos ce se va întâmpla cu personajul ei în sezonul 4!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ce se întâmplă cu personajul tău însezonul 4? Dar cu relația dintre Adela și Mihai? Cum vor evolua lucrurile? Spune-ne și nouă măcar câteva detalii!

Adela nu își pierde speranța, indiferent de ce obstacole întâmpină, lucru care o face să realizeze cât de importantă este iubirea și ce putere de a lupta pentru ceea ce îți dorești îți oferă o familie unită. Mihai îi este alături, iar acum, mai mult ca niciodată, trebuie să se sprijine unul pe altul, pentru că apar schimbări neașteptate.

mara-oprea-2mara-oprea-2

Citește și: Alecsandru Dunaev din serialul „Adela', adevărul despre relația cu actrița Mara Oprea:”Ne bucurăm de prezența celuilalt”

Citește și: Legătura neștiută dintre Alina Sorescu și actrița Mara Oprea din serialul „Adela”:„Am fost…'

Citește și: Monica Anghel a recunoscut ce intervenții estetice are la nivelul feței:„Acum m-am mai educat'

Citește și: Soția lui Daniel Onoriu confirmă divorțul de pilotul de raliuri. Cei doi nu mai locuiesc împreună:„Este adevărat'

Mara Oprea din serialul Adela, adevărul despre relația cu Alecsandru Dunaev

Că tot am adus vorba, probabil știi și tu că multă lume a fost impresionată de chimia pe care personajul tău și cel al lui Alecsandru Dunaev o transmit dincolo de sticlă. Pare că vă înțelegeți bine atât la filmări, cât și în viața reală. Mara, s-a pus vreodată problema de o legătură amoroasă între voi doi?

Noi ne-am înțeles bine încă de la repetiții și pot spune că Alecsandru este unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am cunoscut. Pot să mă bazez întotdeauna pe el, atât când este vorba despre muncă, dar și în viața personală. E un prieten minunat.

Adela, personajul tău, a cunoscut din plin suferința din dragoste. Tu ai trecut prin asta până acum?

Nu cred că există prea multe persoane care să poată spune că în iubire e totul mereu roz sau că nu au suferit niciodată. Iubirea înseamnă timp, înseamnă dedicare, înseamnă să ajungem la un numitor comun și înseamnă înțelegere. Cel mai bine cred că se poate observa dacă ne uităm la relația dintre Mihai și Adela.

Cum arată bărbatul ideal pentru ea

Ce apreciezi cel mai mult la un bărbat? Totodată, aș vrea să știu ce nu i-ai purta ierta niciodată…

Aș începe prin a spune că onestitatea și bunul-simț sunt două calități foarte importante atunci când vine vorba despre un bărbat. Nu pot să tolerez minciunile, în schimb.

Care a fost cea mai mare nebunie pe care ai făcut-o din iubire?

Orice activitate alături de persoana potrivită cred că poate fi o nebunie când vine vorba despre iubire. Important este să fim mulțumiți cu alegerile pe care le facem.

Mara, ești o tânără superbă, iar frumusețea ta ți-a adus cu siguranță o mulțime de admiratori. Ai „experimentat vreodată gelozia în relațiile tale, în urma complimentelor primite de la alți bărbați? Dar tu, ești o fire geloasă?

O urmă de gelozie există întotdeauna, dar nu pot să spun că sunt neapărat o fire geloasă. Îmi place libertatea într-o relație și cred că asta se rezumă la încredere.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE SEPTEMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, PR

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton