Câți bani câștigă concurenții care participă în noua emisiune a lui Dan Negru, „Tu urmezi”, de la Kanal D

 Borcilă Andreea
.

Câți bani câștigă concurenții care participă în noua emisiune a lui Dan Negru. Show-ul „Tu urmezi!' se va difuza, în curând, pe micile ecrane, iar castingul pentru doritori este în desfășurare. Unde se pot înscrie potențialii concurenți?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În curând, Kanal D va lansa cea mai nouă emisiune, moderată de Dan Negru. Show-ul „Tu urmezi!' va putea fi urmărit, cât de curând, pe micul ecran. Cei care vor să participe în noua emisiune se pot înscrie pe pagina https://casting.kanald.ro.

dan-negru-9dan-negru-9

Pe viitorii concurenți îi așteaptă experiența unui adevărat spectacol de televiziune, tensiunea concursului, dar și premiile uriașe puse în joc.

Citește și: Dan Negru prezintă „Tu urmezi”, o nouă emisiune, la Kanal D:”Prima dată în România…”

Citește și: Dan Negru, dezvăluiri despre noua emisiune culturală pe care o va prezenta, din toamnă, la Kanal D:„Mi s-a spus că publicul românesc e prost. Dimpotrivă'

Citește și: Cu ce probleme se confruntă Ozana Barabancea acum, după accidentul fiului ei:”Am fost paralizată psihic”

Citește și: Claudia Pătrășcanu, acuzații grave la adresa lui Gabi Bădălău:”S-a urmărit denigrarea și distrugerea mea…”

Câți bani câștigă concurenții care participă în noua emisiune a lui Dan Negru

Acestea se vor afla pe pupitrul la care vor sta concurenții, față în față cu Dan Negru, „ascunse' în niște cilindri pe care participanții îi vor alege după ce răspund corect la cel puțin trei întrebări din cele patru adresate de Dan Negru („Tripletă'). Sumele puse la bătaie variază între 5.000 de lei și 150.000 de lei, dar concurenții au șansa de a-și adjudeca și un jackpot de 100.000 de lei, dacă ajung în runda finală.

Pentru a câștiga premiile puse în joc, concurenții trebuie să dovedească faptul că au cunoștințe din domenii diferite, perspicacitate și nu în ultimul rând atenție și viteză de reacție. De asemenea, stăpânirea de sine sub presiunea timpului este un atu foarte important în traseul concurentului, putând face diferența între eșec și câștig.

Pentru prima dată în România o să vedeţi ceva ce până acum părea de necrezut: oameni aşteptând la coadă la cultură generală. Marele anunţ pe care vrem să-l facem e că astfel de oameni există în România şi că o să-i vedeţi la televizor, la Kanal D’, a declarat Dan Negru.

Sursă foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton