Mama lui Dan Bălan, internată două luni la ATI, din cauza COVID-19: "Le mulțumesc medicilor care m-au salvat!"

 Dumba Gabriela
.

Mama cântărețului Dan Bălan a fost la un pas de moarte din cauza COVID-19. Ludmila Bălan, cunoscută prezentatoare de televiziune și cântăreață din Republica Moldova drept Tanti Ludmila, a fost două luni internată la ATI, dar a reușit să se vindece de infecția cu noul coronavirus.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ludmila Balan, în vârstă de 62 de ani, a fost mereu într-o formă fizică de invidiat și admirată pentru stilul său sănătos de viață, însă acest lucru nu a reușit să-i asigure protecție în fața COVID-19. Mama lui Dan Bălan a fost internată în spital două luni de zile. 

11016833_393774617449906_2652530587346554592_n11016833_393774617449906_2652530587346554592_n

„Se împlinesc exact două luni de când am fost internată în secția Reanimare a Institutului Salvării. Covidul m-a atacat și m-a lovit rău de tot. Le mulțumesc medicilor care m-au salvat, fanilor care mi-au trimis mesaje de încurajare și familiei mele care mi-a fost alături mereu.

Ce-a fost mai greu a trecut. Acum sunt la reabilitare cu mult aer curat și multă mișcare. Aveți mare grijă. Covidul e strașnic (îngrozitor)… Sănătate tuturor!„, a anunțat Ludmila Bălan, pe contul ei de Instagram.

Citește și: Detalii șocante despre relația dintre Nadia Comăneci şi Nicu Ceauşescu, în presa italiană: „Nu era dragoste în pat, ci autentice violuri și tortură!

Citește și: Culisele unei povești de dragoste controversate! Ion Dolănescu și Nadia Comăneci ar fi fost la un pas de căsătorie:'S-au întâlnit prima dată la un restaurant din Capitală'

Citește și: Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi, atac dur la Bianca Drăgușanu: ‘A sărit cu cuțitul la el’

La 62 de ani, Tanti Ludmila face senzație prin felul în care arată

La 62 de ani, mama lui Dan Bălan, fost component al faimoasei trupe O-Zone, demonstrează încă o dată că vârsta este doar un număr. „Tanti Ludmila', cum este denumită datorită show-ului pe care îl moderează, a crescut temperatura pe plajă când a apărut în costum de baie, vara trecută.

Vedeta de peste Prut este faimoasă însă și pentru look-ul ei senzațional, la 62 de ani mama artistului arătând cu 30 de ani mai tânără.

Fotografiile sale în rochii mulate sau chiar costum de baie sunt foarte apreciate pe rețelele de socializare, fiind urmărită, doar pe Instagram, de peste 18.000 de oameni.

În august 2020, fericită că a scăpat de perioada de autoizolare, vedeta de peste Prut, le-a dat un motiv de bucurie și fanilor săi, postând pe contul de socializare o fotografie cu ea într-un costum de baie în două piese. Poza a primit imediat mii de aprecieri, iar internauții au felicitat-o pentru trupul perfect tonificat și pentru aspectul de adolescentă.

Care este secretul ei? Ludmila nu pune faptul că, uneori, este confundată cu sora fiului său pe seama operațiilor estetice, despre care se bârfește în Moldova, sau a dietelor drastice, ci mai degrabă pe gândirea pozitivă.

Mama lui Dan Bălan crede că „trebuie să munceşti, să faci sport, să fii atentă la ce mănânci şi cum mănânci. Şi e o muncă destul de grea. E cam greu să te impui, dar am un stimul, pentru că toţi ai casei mă susţin’.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton