Malvina Cservenschi şi Alexandru Tomescu sprijină copiii orfani

 ileana
.

Malvina CservenschiMalvina Cservenschi s-a aflat aseară pe scena Ateneului Român, la prima ediţie a galei Twin Art, organizată de asociaţia Hope and Homes for Children România in sprijinul copiilor instituţionalizaţi din România. Pentru ei, vedeta a realizat o brăţară specială, Wings for Hope. Banii din vânzarea brăţărilor vor fi folosiţi pentru construirea a două case de tip familial în care să locuiască 24 de copii instituţionalizaţi.

„Să oferi ajutorul este un gest care te împlineşte, dar te şi obligă. Te obligă să îţi duci până la capăt misiunea, să îţi asumi complet responsabilitatea, să nu cedezi când lucrurile devin dificile. Brăţara Wings for Hope a apărut din dorinţa noastră de a oferi ajutor unor copii pentru care Acasă este un concept, nu o realitate. Aripile de înger semnifică protecţia noastră, pentru ca dorinţele acestor copii să devină realitate, iar viaţa lor să se schimbe în bine”, a spus Malvina.

Momentul cel mai aşteptat al galei a fost recitalul susţinut de violonistul Alexandru Tomescu şi pianistul Andrei Licăreţ. Cei doi au interpretat compoziţii semnate de Ludwig van Beethoven, Fritz Kreisler, Pablo Sarasate şi Jules Massenet.

„Am primit cu imensă bucurie propunerea de a mă implica alături de HHC România în proiectele complexe pe care le dezvoltă în sprijinul copiilor defavorizaţi. Am convingerea că gesturile noastre de astăzi pot reconfigura imaginea României de mâine şi pot modifica decisiv destinele unor fiinţe care încă nu se pot ajuta singure, ci au nevoie de sprijinul şi îndrumarea noastră”.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton