Magda Pălimariu, când a fost întrebată despre salariul soțului, director al unei companii în Norvegia: "El trebuie să..."

 Dumba Gabriela
.

Magda Pălimariu a fost întrebată de Cătălin Măruță ce salariu are soțul ei, director al unei companii în Norvegia. Ionuț Eriksen lucrează la Camera Comerțului din această țară și este CEO la un grup de clinici stomatologice. Venitul afaceristului este, evident, unul pe măsura funcțiilor și nu avea cum să nu stârnească și curiozitatea lui Măruță.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Magda Pălimariu este căsătorită cu Ionuţ Eriksen, un bărbat cu origini norvegiene, care i-a devenit și soț în luna august a anului trecut. În curând vor avea un copil, așa cum a dezvăluit VIVA! în premieră, nașterea urmând a avea loc în Norvegia.

M23M23

Ce salariu are soțul vedetei Pro TV, Magda Pălimariu

Soțul Magdei Pălimariu locuiește în Peninsula Scandinavă încă din adolescență.

„Este român, a făcut studiile aici, s-a mutat aici la 20 de ani. S-a născut la Iași, a plecat din țară la 16 ani, iar la 20 de ani a venit aici la facultate', a povestit vedeta în cadrul emisiunii La Măruță de la Pro TV.

Întrebată de Cătălin Măruță despre salariul soțului său, Magda Pălimariu a refuzat să răspundă la această întrebare, spunând că nu știe câți bani primește lunar.

„Nu știu, trebuie să îl întrebi pe el. El trebuie să își dea bonuri de masă, fiind CEO…', a spus vedeta TV, râzând.

Citește și: Cu cine își lasă Andreea Bălan fetele, cât va fi plecată la Asia Express:Plec liniștită. Le-am făcut program pe zile’/ EXCLUSIV

Citește și: Viviana Sposub, declarații inedite despre relația cu George Burcea, după divorțul de Andreea Bălan: „Au fost momente dificile'

Citește și: Primele imagini cu Magda Pălimariu însărcinată în 7 luni, în VIVA!de iunie! Vedeta a dezvăluit sexul bebelușului / EXCLUSIV

Ce a mai declarat Magda Pălimariu despre soțul său, CEO în Norvegia

Magda Pălimariu a mai dat câteva detalii despre viața ei în Norvegia și relația cu soțul său, care își va lua concediu atunci când va veni pe lume copilul lor pentru a ajuta la creșterea lui.

„Îmi place clima, e liniște, oamenii sunt prietenoși. Nu e trafic în oraș, lumea e mai liniștită. Soțul meu își va lua concediu în prima perioadă, apoi vom opta pentru o bonă.

E greu pentru mamele noastre să stea cu noi. Soțul meu, Ionuț, e român, s-a născut la Iași. A făcut școala în Norvegia și a rămas aici, de la 20 de ani. E la Camera de Comerț. Nu știu ce salariu are, nu vorbim despre asta.

Nu am învățat limba încă, m-am înscris la niște cursuri, dar nu mai m-am dus. M-am simțit rău și am lipsit. Trebuie să le reiau din nou. Nu am prins nimic din limba lor, mi se pare prea grea', a mai spus Magda Pălimariu în emisiunea La Măruță de la PRO TV.

Magda Pălimariu va naște în Norvegia

Au mai rămas doar două luni până când Magda Pălimariu și Ionuţ Eriksen vor deveni părinții unui băiețel. Fosta prezentatoare a știrilor de la PRO TV a dezvăluit că s-au gândit deja la trei nume pentru copilul lor.

„Când am vrut să vin în țară, îmi era rău. Am vrut să vă vizitez mai devreme. Este băiețel, ne-am gândit la 3 nume, dar va avea unul singur. Încă nu ne-am decis pentru că ne plac toate. Mai avem puțin timp și vreau să fie o surpriză.

O să nasc în Norvegia, am venit în țară ultima oară și obosesc când zbor. Burta este tot mai mare și voi rămâne aici. Încă nu știu cum voi naște, aici e puțin diferit cu doctorii.

Ei vor să fie totul cât mai natural, ce e lăsat de la Dumnezeu așa să fie. Doar dacă sunt complicații majore optează pentru cezariană. Nu voi ști ce se întâmplă până atunci, la începutul lunii august', a precizat vedeta Pro TV.

Vezi şi ce însemnătate are Ziua Naţională a Norvegiei!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton