Magda Pălimariu, despre viața în Norvegia, alături de soțul afacerist: "Este a doua casă"

 Dumba Gabriela
.

De când s-a căsătorit, Magda Pălimariu face naveta între România și Norvegia pentru a fi alături de soțul afacerist. Fata de la Meteo spune că Norvegia a devenit deja a doua casă pentru ea, care îi place foarte mult și nu o deranjează să se bucure de căsnicie de la distanță.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IANUARIE! GRATIS, AICI!

În luna august 2021, Magda Pălimariu și Ionuț Eriksen își uneau destinele pentru totdeauna. Prezentatoarea rubricii Meteo de la PRO TV a dezvăluit abia după căsătorie identitatea bărbatului care i-a devenit soț și nu a deranjat-o câtuși de puțin să-și trăiască relația între două țari.

Cine-este-sotul-Magdei-Palimariu.-Ocupa-o-functie-importanta-in-stat-1Cine-este-sotul-Magdei-Palimariu.-Ocupa-o-functie-importanta-in-stat-1

Magda Pălimariu s-a îndrăgostit de Norvegia și este fascinată de frumusețea locurilor pe care le descoperă acolo.

„Trăim şi acolo. Îmi place foarte mult, este o a doua casă pentru noi şi, aşa cum am mai spus, îmi place mult în Oslo şi împrejurimi. Pot să stau la malul mării, iar la 10 – 15 minute pot merge să schiez, în Holmenkollen.

Norvegia este o ţară deosebită, cu multe atracţii turistice şi locuri care merită vizitate, cum ar fi fiordurile. Iarna este o minunăţie să poţi sta în igluuri şi să vezi Aurora Boreală”, a povestit Magda pentru okmagazine.ro.

  • Vezi cele mai interesante locuri de vizitat in Norvegia!
  • Citește și: Fiul Vicăi Blochina s-a mutat definitiv cu Victor Pițurcă:'Când pleacă copilul…'

    Citește și: Cum arată mormântul Ionelei Prodan, la aproape 4 ani de la moartea ei.Anamaria Prodan l-a transformat într-un sanctuar

    Magda Pălimariu, despre viața în Norvegia, alături de soțul afacerist

    Acum câteva luni, Magda ne povestea cum l-a cunoscut pe Ionuț, bărbatul care îi este soț acum.

    „Ne-am cunoscut prin intermediul unor cunoștințe comune și totul a venit de la sine. Nu a fost nimic special. Evident, pentru noi a fost, dar nu a fost nimic diferit față de ce trăiesc alte cupluri.

    Am vorbit mult, ne-am dat seama că avem interese, valori și gânduri comune, ne-am îndrăgostit, am devenit sprijin unul pentru altul, ne-am dat seama că viitorul nostru este împreună și… asta a fost', a declarat Magda Pălimariu pentru VIVA!.

    Vedeta PRO TV face chiar și naveta între România, Danemarca și Norvegia pentru a fi alături de soț, acolo unde acesta are afaceri și unde ocupă și o funcție importantă.

    Cine este soțul Magdei Pălimariu

    Ionuț Eriksen este președintele Camerei de Comerț din Norvegia. La 16 ani, Ionuț Eriksen pleca pentru prima dată în afara țării, în Grecia, într-o vacanță.

    La vremea respectivă nici nu bănuia că această plecare îi va schimba complet viața. „Am plecat la 16 ani (din ţară – n.red.) în Grecia, într-o vacanţă care a schimbat tot. Acolo am realizat că a venit momentul să încep o viaţă nouă, fără să mă mai uit în urmă', povesteşte chiar el pentru businessmagazin.ro.

    Lanțul medical pentru care soțul Magdei Pălimariu lucrează are clinici amplasate în Oslo, Bergen, Alta şi Trondheim în Norvegia, dar şi în Copenhaga (Danemarca) şi Budapesta (Ungaria).

    Vezi şi ce însemnătate are Ziua Naţională a Norvegiei!




     

    Google News Urmărește-ne pe Google News

    Biografiile Vedetelor
    Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

    Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

    Revista VIVA!
    Revista VIVA!
    Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
    Buton