Casiana Biteș de la Românii au Talent are nevoie de 24.000 $ lunar, ca să trăiască. S-a luptat și cu depresia.

 Miniosu Alexandra
.

Drama Casianei Biteș de la Românii au talent. Sezonul 12 Românii au talent le-a făcut cunoștință juraților și telespectatorilor cu noi povești impresionante de viață. Casiana Biteș, o adolescentă superbă și extrem de talentată, și-a spus drama sfâșietoare la PRO TV, făcându-i pe mulți să lăcrimeze. Minora a povestit că poartă mască de protecție de 16 ani și are nevoie de 24.000 $ lunar, ca să trăiască.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Drama Casianei Biteș de la Românii au talent. Casiana Biteș este una dintre concurentele de la Românii au talent, sezonul 12. A reușit să-i surprindă pe jurați, atât cu talentul ei, cât și cu povestea ei de viață. În fiecare lună, familia ei e nevoită să facă rost de o sumă uriașă de bani ca să trăiască. Fără cei 24.000 de dolari necesari tratamentului, ea riscă să moară.

casiana-betis-1casiana-betis-1

Drama Casianei Biteș de la Românii au talent. Casiana Biteș a urcat pe scena de la Românii au talent în cea mai recentă ediție a show-ului. Ea a realizat un tablou superb, deși s-a apucat de pictat acum un an. Jurații au remarcat că adolescenta poartă mască de protecție, iar astfel i-au aflat povestea dureroasă de viață.

Citește și: Cine sunt jurații Românii au Talent din sezonul 12

Citește și: Cine este Emanuel Ion, tânărul care a primit Golden Buzz la Românii au Talent.Este nevăzător din naștere

Citește și: Berna de la Puterea Dragostei s-a despărțit din nou de iubit! A spus și motivul:„De data aceasta e definitiv!'

Citește și: Ce se întâmplă cu procesul pentru custodia copiilor dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu. Decizia instanței

Drama Casianei Biteș de la Românii au talent

Drama Casianei Biteș de la Românii au talent. Casiana Biteș suferă de o afecțiune rară. Boala se numește fibroză chistică. Poartă mască de 16 ani pentru a se ține departe de orice virus. Dacă ar intra în contact cu el, starea ei de sănătate poate fi puternic afectată. Din acest motiv, ea nu a putut să-și facă niciun prieten până în prezent.

Pentru a trăi, părinții Casianei Biteș trebuie să plătească lunar suma de 24.000 de dolari pentru tratamentul copilei. Mama concurentei de la Românii au talent a mărturisit că îi administrează mai puține medicamente decât ar trebui. Femeia a reușit să strângă banii necesari pentru tratament, dar nu are suficienți pentru a-l achiziționa în fiecare lună.

Poartă mască de la naștere și are nevoie de 24.000 $ lunar, ca să trăiască

Drama Casianei Biteș de la Românii au talent. De-a lungul timpului, mama concurentei de la Românii au talent a strâns de bani cu ajutorul unor oameni binevoitori. Din păcate, nu a reușit în fiecare lună.

„Au fost o grămadă de oameni săritori și cu o inimă mare care au vrut să o ajute. Cu ajutorul lor am reușit să strângem banii. N-am reușit în fiecare lună, din păcate, dar am putut să gestionăm o cutie de medicamente, încât să o ia pentru trei luni, nu într-o singură lună.

I-am dat mai puține pastile ca să reușim să strângem această sumă colosală măcar la trei luni. În fiecare lună chiar nu putem, e imposibil', a povestit mama Casianei Biteș de la Românii au talent în emisiunea „La Măruță'.

Casiana Biteș de la Românii au talent s-a luptat și cu depresia

Drama Casianei Biteș de la Românii au talent. Acum un an, înainte de a începe tratamentul costisitor, Casiana Biteș s-a confruntat cu o depresie puternică. Mama ei a povestit cum tânăra nu mai voia să lupte pentru viață și credea că va muri.

„I-a adus în plus o viață nouă. Casiana a renăscut. În luna iunie a anului trecut era pe pagina prăpastiei. Era foarte depresivă. Spunea ca ea nu mai vrea să trăiască, să-și facă tratamentele, că ea oricum moare. Cedase.

Acum ea are o viață normală. Respiră. Râde. Nu mai are crize de tuse. Permanent are dorințe noi. Din nefericire, nu le putem face pe toate odată. Trebuie să le luăm pe rând', a continuat femeia.

Casiana Biteș de la Românii au talent a mers pentru prima dată la școală

Drama Casianei Biteș de la Românii au talent. La începutul pandemiei, Casiana Biteș a mers pentru prima dată la școală. A fost posibil odată cu mutarea cursurilor în mediul online. Concurenta de la Românii au talent vrea să fie un copil normal și îi place să învețe, să desocpere lucruri noi.

„A fost o experiență complet nouă pentru mine și nu știam ce trebuie să fac. Mi-a luat foarte mult timp să înțeleg. Îmi place la școală și să învăț lucruri noi.

Am avut o expoziție și s-au vândut picturile, dar acum nu mai pot să pictez din cauza școlii. Îmi doresc să merg la școală, sa-mi văd prietenii, să fiu bine', a declarat Casiana Biteș de la Românii au talent.

Sursă foto: Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton