Magda Pălimariu, primele declarații despre numele fiului ei: „Avem trei variante care ne plac” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Magda Pălimariu ne-a oferit primele declarații despre numele fiului ei. În paginile revistei VIVA! de iunie, pe coperta căreia a și apărut, vedeta ne-a dezvăluit câteva detalii neștiute despre cum îl va chema pe băiețelul ei. Fosta prezentatoare de la PRO TV este însărcinată pentru prima dată și va naște luna aceasta, în doar câteva zile!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Magda Pălimariu ne-a dat primele declarații despre numele fiului ei. Frumoasa șatenă este însărcinată pentru prima oară. În doar câteva zile, vedeta va aduce pe lume un băiețel, eveniment așteptat cu nerăbdare atât de ea, cât și de soțul ei, Ionuț Eriksen. Fosta prezentatoare a rubricii meteo de la PRO TV s-a gândit deja cum să-l cheme pe cel mic.

magda-palimariu-1-5magda-palimariu-1-5

Magda Pălimariu se află în cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Soția lui Ionuț Eriksen este însărcinată pentru prima dată. Anul acesta, în luna august, vedeta va avea un dublu motiv de sărbătoare. Pe lângă faptul că va fi ziua ei de naștere și va împlini 43 de ani, celebra șatenă va cunoaște și cel mai deosebit sentiment, acela de a deveni mamă.

Citește și: Cum naște Magda Pălimariu și cum se pregătește de întâlnirea cu bebelușul:„În Norvegia lucrurile stau diferit. Doctorii aleg mereu varianta…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum își menține Magda Pălimariu silueta în timpul sarcinii:„Am probleme la coloană și fiecare kilogram în plus se simte. Nu am mai făcut sport, dar…' / EXCLUSIV

Citește și: Mircea Radu i-a ironizat pe George Buhnici și pe soția lui, din vacanța din Grecia:”Am căutat praz și mâncare de bame”

Citește și: Brigitte Pastramă, la un pas să fie omorâtă în bătaie de tatăl fiicei sale:„Am mers la IML cu hematom pe splină și fisură pe craniu'

Magda Pălimariu, primele declarații despre numele fiului ei

În luna iunie, Magda Pălimariu a fost protagonista de pe coperta revistei VIVA! Pe lângă un pictorial superb alături de partenerul ei de viață, ea ne-a oferit și un interviu emoționant. Printre altele, îndrăgita vedetă ne-a dezvăluit și câteva amănunte legate de numele băiețelului lor.

Deși a vrut să păstreze discreția și nu i-a dezvăluit numele copilului, Magda Pălimariu tot ne-a dat puțin „din casă'. Potrivit declarațiilor ei, ea și soțul său, Ionuț Eriksen, au în minte trei variante. Vor trebui să aleagă însă una singură, pentru că vor ca micuțul să poarte doar un nume.

„Va avea un singur nume, însă nu suntem deciși 100%. Avem trei variante care ne plac, dar încă nu știm sigur pentru care vom opta', ne-a spus Magda Pălimariu, în exclusivitate.

Cum l-a anunțat Magda Pălimariu pe soțul ei că este însărcinată

Magda Pălimariu și soțul ei, Ionuț Eriksen, și-au dorit foarte tare această sarcină. Vedeta nu s-a ținut de șotii sau surprize atunci când i-a dat vestea partenerului său, căci erau împreună.

„Nu m-am ținut de șotii sau surprize. (zâmbește) Eram împreună când am aflat. Cum spuneam, a fost o sarcină dorită, așa că ne așteptam să se întâmple din moment în moment', ne-a mai spus ea.

Cât despre momentul sarcinii, Magda Pălimariu a recunoscut că îi este puțin teamă, însă are încredere în medici și speră ca totul să fie bine.

„Mi-e puțin teamă, de ce să nu recunosc?, de naștere, având în vedere că e prima oară și nu știu cum va reacționa organismul meu înainte și după. Și, evident, îmi vin tot felul de griji în minte legate de bebeluș. Să fie totul bine', a mai mărturisit vedeta.

Sursă foto: Instagram, Marius Bărăgan

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton