Magda Pălimariu, primele declarații despre botezul fiului ei. Cine vor fi nașii băiețelului: „Au fost alături de noi mereu” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Magda Pălimariu ne-a făcut primele declarații despre botezul fiului ei. În revista VIVA! de iunie, vedeta de la PRO TV ne-a dezvăluit, în exclusivitate, cine vor fi nașii băiețelului. Aceștia fac parte deja din familie și sunt extrem de apropiați de viitoarea mămică și soțul ei, Ionuț Eriksen. Iată ce ne-a spus fosta prezentatoare de la meteo despre locație!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Acum câteva luni, în cadrul revistei VIVA! de iunie, Magda Pălimariu ne-a oferit primele declarații despre botezul fiului ei. Vedeta ne-a dezvăluit, în exclusivitate, primele detalii despre fericitul eveniment. Printre altele, soția lui Ionuț Eriksen ne-a spus și cine vor fi nașii de botez ai micuțului. Conform spuselor ei, părinții spirituali ai bebelușului fac deja parte din familie.

magda-palimariumagda-palimariu

Magda Pălimariu este fără dar și doar și poate o femeie extrem de fericită. Și are toate motivele din lume! La scurt timp după ce s-a căsătorit cu alesul inimii ei, vedeta de la PRO TV a rămas însărcinată. Luna aceasta, fosta prezentatoare de la meteo și Ionuț Eriksen vor deveni părinți pentru prima oară și își vor putea strânge, în sfârșit, băiețelul în brațe.

Citește și: Cum naște Magda Pălimariu și cum se pregătește de întâlnirea cu bebelușul:„În Norvegia lucrurile stau diferit. Doctorii aleg mereu varianta…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum își menține Magda Pălimariu silueta în timpul sarcinii:„Am probleme la coloană și fiecare kilogram în plus se simte. Nu am mai făcut sport, dar…' / EXCLUSIV

Citește și: Unde și-a dus Silviu Prigoană copiii, în vacanță, după ce Bahmu s-a logodit:„Am reușit să ne strecurăm și să ajungem…'

Citește și: Motivul pentru care Pepe și Yasmine au făcut nunta în mare secret:”Eram fericiși și înainte”

Magda Pălimariu, primele declarații despre botezul fiului ei

În iunie 2022, Magda Pălimariu a fost protagonista de pe coperta VIVA! În paginile revistei, ea ne-a vorbit despre viața ei din Norvegia, perioada sarcinii, relația cu soțul ei, dar și despre fiul lor ce urmează să vină pe lume în doar câteva zile. Printre altele, ea ne-a dezvăluit și câteva amănunte legate de botezul micuțului.

Magda Pălimariu și soțul ei, Ionuț Eriksen, au ales ca nașii de botez ai fiului lor să facă parte din familie. Aceștia sunt nimeni alții decât părinții lor spirituali, care i-au cununat în urmă cu câteva luni. Cât despre locația evenimentului, aceștia nu au stabilit încă dacă se va ține în România sau în Norvegia.

„Știm că nașii vor fi tot părinții noștri spirituali care ne-au cununat și au fost alături de noi mereu, însă nu ne-am decis dacă botezul bebelușului va avea loc aici sau în România', a spus Magda Pălimariu, în exclusivitate, pentru revista VIVA!

Magda Pălimariu nu exclude varianta unei bone

Tot în luna iunie, Magda Pălimariu ne vorbea și despre modul în care-și va crește copilul. Vedeta ne-a explicat că nu exclude varianta de a angaja o bonă, însă rămâne de văzut. Potrivit declarațiilor ei, în primele săptămâni, soțul ei își va lua concediu pentru a o ajuta.

„O să vedem la momentul respectiv, nu excludem varianta unei bone, însă în primele săptămâni soțul meu o să își ia concediu pentru a sta acasă alături de noi și pentru a ne ajuta', a mai spus ea.

Sursă foto: Facebook, Instagram, Marius Bărăgan

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton