Madonna se implica in actiuni caritabile

 Revista VIVA
.

Madonna se implica in actiuni caritabile

Madonna se implica in actiuni caritabile

Zilele acestea, Madonna se va afla in Malawi pentru actiuni de caritate si nicidecum pentru a adopta un copil, asa cum s-a tot zvonit.

Cantareata va calatori in Africa pentru a continua munca in cadrul „Raising Malawi organization'. Ea va coordona construirea unui centru de sanatate pentru copii, dupa cum a declarat purtatoarea sa de cuvant, Liz Rosenberg.

Anul trecut, Madonna a adoptat un copil din Malawi, David Banda, o stire care a tulburat intreaga lume. Atunci, un judecator din Malawi a decis ca un juriu format din 67 de membri sa hotarasca daca Madonna este o mama buna.

Desi a marturisit ca eforturile depuse pentru adoptia lui David au fost atat de mari incat vroia adesea sa renunte, zvonurile legate de o noua adoptie nu au intarziat sa apara. Purtatoarea sa de cuvant a negat insa faptul ca artista ar avea o astfel de intentie.

Intre timp, cantareata lucreaza de zor la un nou album impreuna cu Justin Timberlake. Se pare ca va fi vorba de un material hip-hop ce va fi lansat in toamna acestui an.

Madonna a castigat mai multe premii Grammy. S-a facut remarcata si in calitate de actrita, primind pentru rolul Evei Peron din filmul „Evita', Globul de Aur. Pentru cantecul „You must be love me', una din piesele de pe coloana sonora a aceluiasi film a fost recompensata cu Oscar pentru cel mai bun cantec.

Cartea Recordurilor o considera cea mai populara cantareata a tuturor timpurilor, avand vanzari de peste 270 de milioane de discuri in intreaga lume.

Madonna este casatorita cu regizorul britanic Guy Ritchie, cu care are un copil, Rocco, de cinci ani. Dintr-o relatie anterioara, cantareata mai are o fetita, Lourdes Maria, de 9 ani. Anul trecut, cei doi l-au adoptat pe David, un baietel din Malawi.

De Florentina Liutic; Foto: www.celebscentrl.com.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton