Madonna - Cariera divei in 51 de pasi

 Revista VIVA
.

21.In 1994, Madonna lanseaza „Take a bow', single care se mentine pe locul 1 in topurile din intreaga lume timp de peste 30 de saptamani.
22.In 1996 artista joaca in filmul care i-a marcat cariera, Evita, unde o interpreteaza pe prima doamna argentiniana, Eva Per³n.
23.Madonna a castigat Globul de Aur pentru interpretarea sa si premiul Oscar pentru cel mai bun cantec, You must love me', una dintre piesele de pe coloana sonora a filmului Evita'.
24.In acelasi an, 1996, artista da nastere primului ei copil, Lourdes. Tatal este antrenorul personal al artistei de la vremea respectiva, Carlos Leon.
25.La mijlocul anului 1996, Madonna devine imaginea oficiala a lantului de magazine H&M'.
26.In 1998, dupa patru ani in care nu a lansat nici un album nou, Madonna se intoarce cu un stil nou, cu influente de muzica electronica si cu o estetica mistica, influentata de religiile orientale (hinduism, budism) si de Kabbalah. Ray of Light' a fost albumul cel mai bine primit de critici, dupa Like a Prayer'.
27.In 1999, Madonna lanseaza un nou single de succes, „Beautiful Stranger'.
28.In 2000 apare Music', album cu puternice influente electronice, dar si country. Music' a ramas in topurile internationale mai multe saptamani, devenind unul dintre cele mai mari succese din intreaga cariera a cantaretei.
29.Tot in anul 2000, Madonna castiga Premiul Grammy pentru Cel mai bun cantec scris pentru un film sau o televiziune': „Beautiful Stranger'.
30.In decembrie 2000 se casatoreste in Scotia cu celebrul regizor Guy Ritchie, alaturi de care are si cel de-al doilea copil, Rocco.
31.In 2001, Madonna pleaca in turneul mondial Drowned World Tour'. Turneul a fost lansat pe DVD in noiembrie 2001 si a coincis cu lansarea celui de-al doilea „Greatest hits' al artistei, GHV2.
32.Piesa Die another day', inclusa pe coloana sonora a filmului cu James Bond, marcheaza 20 de ani de cariera ai artistei.
33.In 2003, influentata de tensiunile dintre Statele Unite si Irak, Madonna lanseaza American Life', un album cu un mesaj politic si critic, care sprijinea filozofia anti-razboi.
34.Tot in 2003, la sarbatorirea a 20 de ani de premii MTV VMA, artista socheaza din nou, de data aceasta cu o interpretare live a hiturilor „Hollywood' si „Like a Virgin' alaturi de Christina Aguilera si Britney Spears, la mijlocul piesei Madonna sarutandu-se cu ambele artiste!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton