Mădălina Ghenea şi Catrinel Menghia au împărţit covorul roşu cu Angelina Jolie şi Michelle Pfeiffer. Ce ţinute de senzaţie au purtat cele patru graţii

 Dumba Gabriela
.

Mădălina Ghenea şi Catrinel Menghia au împărţit covorul roşu cu Angelina Jolie şi Michelle Pfeiffer, la premiera filmului „Maleficent: Mistress of Evil', regizat de Joachim Ronning, care a avut loc la Roma. Cele patru graţii au purtat ţinute senzaţionale, fiind unele dintre cele mai apreciate apariţii ale serii.

Catrinel Menghia (Marlon)Catrinel Menghia (Marlon)

Angelina Jolie, care este unul dintre producătorii filmului „Maleficent: Mistress of Evil', nu doar personaj principal, a venit la eveniment însoțită de doi dintre copiii săi, Shiloh, fiica biologică pe care o are cu Brad Pitt, și Zahara, care a fost adoptată.

Angelina Jolie a pozat alături de Michelle Pfeiffer, pe covorul roşu, cea din urmă interpretând personajul Regina Ingrith în cea de-a doua parte a filmului Maleficent. Noul film va fi centrat pe relaţia complexă dintre Maleficent (Angelia Jolie) şi Aurora (Elle Fanning), care se confruntă cu noi ameninţări în ţinutul magic Moors.

La 60 de ani, Michelle Pfeiffer a avut un loc impecabil la premiera de la Roma, purtând pe covorul roşu o rochie lungă, din catifea, de culoare indigo.

La rândul său, Angelina Jolie a optat pentru o rochie lungă, neagră, care i-a evidenţiat bustul.

Mădălina Ghenea şi Catrinel Menghia au fost, de asemenea, două dintre apariţiile remarcabile de pe covorul roşu. Actriţele au purtat rochii lungi, de culoare neagră, care le-au subliniat siluetele, iar Mădălina a ales o rochie îndrăzneaţă şi foarte sexy, decupată în zona taliei. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton