Când începe Insula Iubirii sezonul 6. Radu Vâlcan e pregătit pentru filmări în Thailanda

 Pirvu Cristina
.

Insula Iubirii sezonul 6 începe mai devreme decât credeam. Se pare că echipa de producție împreună cu prezentatorul se pregătesc pentru o nouă rundă de filmări în Thailanda. Ispite, dar și concurenți sunt așteptați să se înscrie. 

Abia ce s-a sfârșitul sezonul 5 Insula Iubirii și următorul e pe cale să înceapă. Se pare că au început pregătirile pentru cel cu numărul 6. Echipa de filmare este pregătită, peste câteva săptămâni vor pleca în Thailanda pentru a filma scenele pe care le vor difuza abia la anul, în 2020, pe Antena 1.

Conform unui spot publicitar difuzat pe post, sunt așteptate la înscrieri ispite, care mai de care, cu forme voluptoase, atrăgătoare. Așadar, Radu Vâlcan va pleca din nou din țară alături de echip și de cuplurile dornice să își testeze relațiile.

Se pare că Adela Popescu va rămâne din nou singură o perioadă, dar va fi cu ochii pe Antena 1. Chiar dacă lucrează la Pro TV, ea este fană a emisiunii prezentată de soțul ei.

„Îi place foarte mult. De altfel, în primul sezon a fost în vacanţă la mine acolo, pe platouri, cu verişoara ei. Preferă să se uite ca la un serial. O prinde povestea şi atunci nu vrea să-i divulg”.

Insula Iubirii sezonul 6 1Insula Iubirii sezonul 6 1

Radu Vâlcan s-a ras pe cap. Abia îl mai recunoști pe soțul Adelei Popescu

Odată cu începerea școlilor, cu sosirea toamnei, Radu Vâlcan a început seria transformărilor. Da, da, nu numai femeile fac asta, iată că și bărbații. Prezentatorul de la Insula Iubirii a decis să meargă la frizer, acolo unde a cerut un look nou, o transformare drastică: s-a ras pe cap.

Soțul Adelei Popescu nu mai are acum coafura cu care neobișnuise, ci e ras pe cap. Nu l-am văzut prea des așa, motiv pentru care, dacă l-am întâni pe stradă, nu l-am recunoaște. Radu Vâlcan a postat o imagine pe Facebook cu schimbarea.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton