Mădălina Ghenea, apariție spectaculoasă în costum de baie. Fotografiile au fost făcute de fiica sa: „Nimic nu poate deveni mai...”

 Ifrim Georgiana
.

Mădălina Ghenea, apariție spectaculoasă în costum de baie. În anul 2019, actrița și fiica ei, Charlotte, s-au mutat în Italia, acolo unde aceasta și-a petrecut o mare parte din viață. Pe rețelele de socializare, fotomodelul a postat câteva imagini în costum de baie, susținând că fotograful este chiar fetița ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai frumoase femei din România. La numai 15 ani, și-a început cariera în modelling, când a prezentat pentru celebrul creator Gattinoni. De atunci, Mădălina Ghenea a avut numeroase apariții de senzație, cucerind, totodată, și lumea cinematografiei. În aprilie 2017, actrița a adus-o pe lume pe Charlotte, care are vârsta de 5 ani. Acum, actrița a publicat câteva imagini în costum de baie, precizând în dreptul acestora că au fost realizate de fiica ei.

ghenea-1ghenea-1

Mădălina Ghenea, apariție spectaculoasă în costum de baie. Pentru că este ultima zi de vară, actrița a ținut să marcheze acest moment prin câteva fotografii de pe plajă. La această postare, fotomedelul a strâns zeci de mii de aprecieri și comentarii.

Citește și: Cum arată fetița Mădălinei Ghenea și a lui Matei Stratan, la 5 ani.Charlotte îi seamănă leit mamei sale

Citește și: Cum și-a sărbătorit Mădălina Ghenea ziua de naștere.Actrița a împlinit 35 de ani

Citește și: Ana Geoană și iubitul american se căsătoresc la Veneția, anul viitor. Unde vor locui după nuntă:”România este mai mult decât o destinație de vacanță”

Citește și: Dani Oțil, scrisoare emoționantă pentru fiul său, Tiago:„Tu nu face ca mine, tată'

Mădălina Ghenea, apariție spectaculoasă în costum de baie

Pe contul său de Instagram, Mădălina Ghenea a strâns o comunitate impresionantă, formată din peste un milion de urmăritori. Recent, aceasta a publicat câteva fotografii într-un costum de baie format din două piese.

În dreptul imaginilor, actrița a scris că fotografiile au fost realizate chiar de fiica sa. Micuța locuiește cu mama sa, în Milano, iar la numai 5 ani, vorbește deja patru limbi.

„Fotograf :Charlotte 5 ani și 5 luni ?Ea a spus că lunile sunt importante, dar aș spune că acum chiar și secundele sunt importante… 24/7 împreună doar eu și tu în acest august. La revedere vara! Mi s-a spus că postez prea multe din viața profesională și nu din cea personală, așa că nimic nu poate deveni mai personal decât asta', este descrierea din dreptul imaginilor publicate pe Instagram.

Charlotte îi calcă pe urme mamei sale

Pe contul de Instagram, Mădălina Ghenea postează adesea imagini și filmulețe cu fiica sa. Charlotte a crescut vizibil, iar asemănările dintre cele două nu pot trece neobservate. Mai mult, cea mică vorbște deja 4 limbi, respectiv italiană, română, engleză și un pic spaniolă.

În urmă cu ceva timp, aceasta a vorbit pe rețelele de socializare despre rolul de mamă singură. Aceasta a recunoscut că nu este ușor, însă beneficiază de tot sprijinul mamei sale.

„Nu e ușor, fac tot ce pot, sper să aibă o copilărie fericită, așa cum am avut eu. Să crești un copil singură nu e ușor, dar Slavă Domnului că o am pe mama care mă ajută foarte mult și mă descurc’, a spus Mădălina Ghenea pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton