Romică Țociu, Paula Chirilă și Cătălin Cazacu au fost implicați într-un accident rutier: "Am avut noroc că am avut toți centuri de siguranță"

 Dumitrache Laura
.

Romică Țociu, Paula Chirilă și Cătălin Cazacu au trăit momente de groază. Cei trei au fost implicați într-un accident rutier după ce un șofer a lovit mașina în care se aflau vedetele. Romică Țociu a povestit cum s-a produs incidentul și s-a declarat revoltat deoarece șoferul vinovat a avut o atitudine necorespunzătoare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Paula Chirilă, Cătălin Cazacu și Romică Țociu au avut parte de momente îngrozitoare. Partenerul Ramonei Olaru se afla la volan când o altă mașină a lovit în plin autoturismul în care se aflau cele trei vedete. Din fericire, vedetele nu au pățit nimic, dar s-au ales cu o sperietură zdravană.

catalin cazacu accidentcatalin cazacu accident

Incidentul s-a produs în urmă cu două săptămâni, în timp ce Cătălin Cazacu, Paula Chirilă și Romică Țociu se întorceau de la filmările emisiunii lui Nea Mărin. La volan se afla Cazacu, dar vina îi aparține celuluilalt șofer.

Citește și: Mircea Badea a făcut accident de mașină înainte de emisiune:”E lovită, e înjunghiată”

Citește și: Cine este Mellina.A fost la un pas de moarte, într-un accident teribil

Citește și: Codin Maticiuc s-a accidentat în timpul filmărilor pentru serialul Clanul:„A fost tăietură mai adâncă. Curgea sânge'

Citește și: Cum arată cea mai numeroasă familie din România. Georgiana a fost însărcinată în fiecare an, în ultimii 20 de ani:„Ne descurcăm bine'

Romică Țociu, Paula Chirilă și Cătălin Cazacu au fost implicați într-un accident rutier

Romică Țociu, Paula Chirilă și Cătălin Cazacu au fost implicați într-un accident rutier. Incidentul s-a produs în urmă cu două săptămâni, când cei trei se întorceau de la filmările emisiunii lui Nea Mărin. Cătălin Cazacu se afla la volanul mașinii în care se aflau Paula Chirilă și Romică Țociu, când un alt șofer i-a lovit.

„Am făcut accident întorcându-ne de la Nea Marin cu Paula și cu Romică Țociu în mașină', a spus Cătălin Cazacu, la Antena Stars.

Romică Țociu: „Vorbea la telefon”

Îndrăgitul actor a declarat că celalalt șofer a fost vinovat de producerea incidentului. Conform acestuia, se pare că bărbatul vorbea la telefon și nu a fost atent. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar actorul susține că purtarea centurilor i-a salvat.

„A intrat unul în spatele nostru. Neatent, vorbea la telefon și, când să depășim, a intrat în noi. Nu a avut nimeni nimic, am avut noroc că am avut toți centuri. Ăla și-a recunoscut vina și după aia am plecat către casă', a declarat Romica, pentru FANATIK.RO.

Cât de rău și-a avariat Cătălin Cazacu mașina

Din fericire, Paula Chirilă, Cătălin Cazacu și Romică Țociu nu au pățit nimic în urma accidentului. Logodnicul Ramonei Olaru deține o mașină mare, iar în urma incidentului ușile din spate au fost avariate.

„A intrat în spate, iar Cazacu are mașină din aia mare, are Van din ăla, Mercedes. I-a îndoit doar ușile din spate, a intrat ceva.

Vorbea la telefon, pentru că l-am depășit, pentru că mergea haotic, și, când ne-am uitat toți, dădea mesaje prin telefon sau vorbea. Același lucru l-a făcut și când ne-am prins din urmă', a mai spus Romică Țociu.

Cu toate acestea, Romică Țociu este revoltat de comportamentul șoferului vinovat. Acesta a spus că iubitul Ramonei Olaru a fost foarte calm. „Nu a fost nimic fenomenal, a fost o sperietură. A trecut repede. E o fire foarte mișto, s-a încărcat repede, nu s-a enervat. Bine, ăla ar fi trebuit călcat în picioare, că poate era un copil. Ferească Dumnezeu! Să vorbești și să dai mesaje pe telefon în timp ce mergi cu mașina e un act de inconștiență', a mai spus Tociu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton