Mădălina de la Puterea Dragostei, cerută de soție de George. Cum arată inelul de logodnă

 Dumba Gabriela
.

Mădălina și George, unii dintre cei mai iubiți concurenți de la Puterea Dragostei, sezon 3, s-au logodit. Mădălina a fost cerută de soție de George și amândoi sunt atât de fericiți că au vrut să împărtășească și cu fanii aceste momente speciale. Inelul de logodnă primit de Mădălina a primit multe aprecieri în online.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Mădălina și George au trecut la pasul următor cu relația lor și, în timpul unei excursii la munte, tânărul s-a pus în genunchi și a rostit marea întrebare. George a primit un „Da” printre lacrimi din partea Mădălinei și porumbeii care s-au cunoscut la Puterea Dragostei au imortalizat acest moment special într-un clip publicat, ulterior, pe YouTube.

163850202-708917046450892-8025396035713333952-n163850202-708917046450892-8025396035713333952-n

Tânăra le-a arătat urmăritorilor ei de pe Instagram cum arată inelul primit de la George și fanii le-au trimis zeci de mesaje prin care îi felicitau pentru logodnă.

Citeste si: Rosemarry, eliminată de la Puterea Dragostei: „Bătaia, înjurăturile și falsitatea sunt la cote maxime'

Citește și: Ce spune Bianca Comănici despre Mariana, femeia pe care fratele ei a sărutat-o la Puterea Dragostei:„Am rămas șocată’

Citește și: Andra Volos revine la Puterea Dragostei?Ce mesaj a transmis concurenta

Mădălina și George au părăsit Puterea Dragostei împreună

George și Mădălina de la Puterea dragostei au decis să părăsească emisiunea împreună și, pe 7 martie, au plecat, spre surprinderea tuturor.

„Decizia am luat-o eu pentru că s-au adunat mai multe. Nu mai suport. O să ne vedem în curând. Vrem să vă mulțumim, doamna Cristina(…) La mine s-au adunat foarte, foarte multe. Nu sunt robot, sunt om. Nu sar la bătaie, nu înjur și nu mă iau de trecutul cuiva. N-am mai putut și am fost foarte nervoasă. În afara faptului că am trântit o ușă, eu n-am făcut nimic', a declarat Mădălina de la Puterea dragostei, conform wowbiz.ro.

Prezentatoarea emisiunii Puterea dragostei le-a urat celor doi îndrăgostiți să se iubească mereu și să fie împreună pentru totdeauna. Concurentele au dezvăluit că George ar avea deja inelul de mai bine de două săptămâni și urmează să o ceară în căsătorie pe iubita lui.

„Are deja inelul! Îl are de două săptămâni!', a spus una dintre concurente. Întrebată dacă motivul pentru care vrea să părăsească emisiune este faptul că ar fi rămas însărcinată, Mădălina de la Puterea dragostei a râs, însă a negat acest zvon. 

„Mă bucur foarte mult. Voi chiar ați arătat aici că ați avut Puterea dragostei. Sper să vă iubiți mult. Mi-aș fi dorit să vă văd în finală, poate chiar să câștigați. Sper ca relația voastră va fi pentru totdeauna', le-a urat Cristina Mihaela celor doi.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton