Ce a făcut Simona Hapciuc cu banii câștigați la Survivor. Fiul ei se bucură cel mai mult

 Cica Cristina
.

Simona Hapciuc a rezistat câteva săptămâni bune la Survivor, astfel că a reușit să strângă o sumă de bani, atfel încât să-și facă planuri. Actrița a decis să-i investească spre binele ei și al fiului ei în vârstă de trei ani. Iată ce ar fi făcut cu toți banii pe care i-a câștigat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Competiția sportivă s-a terminat pentru Simona Hapciuc, însă fanii iți doresc să afle cât mai multe detalii despre ce se întâmplă în viața foștilor concurenți. Se pare că Simona Hapciuc deja ar fi luat hotărâre privind ce va face cu suma de bani câștigată la Survivor.

Simona-Hapciuc-1Simona-Hapciuc-1

În ce a investit Simona Hapciuc banii câștigați la Survivor

Faimoasa a spus mereu că pe primul loc în viața ei este fiul ei, Dimitrie, în vârstă de trei ani. Vedeta s-a luptat din răsăuteri pentru a-i asigura un trai mai bun, indiferent de greutățile de care s-a lovit de-a lungul timpului.

De altfel, și participarea la Survivor a avut legătură tot cu fiul ei. A luptat pentru ca micuțul să aibă un trai mai bun, să fie liniștit și să crească fericit.

Simona Hapciuc ar fi investit banii pe care i-a câștigat la Survivor într-un penthouse. Împreună cu fiul ei ar urma să se mute curând în noua locuință, unde micuțul va avea mai mult spațiu pentru a se juca în voie, potrivit unor surse din anturajul Simonei, notează playtech.ro.

Casa ar avea două băi, bucătărie, dormitoare, living, spațiu pentru dressing, geamuri imense de sus până jos și balcon de jur împrejur.

Citește și: Scandalul uriaș de la Survivor, dintre Simona Hapciuc și Zanni, care nu s-a văzut la TV:”Nu se mai poate controla când…”

Citește și: Ce spune Simona Hapciuc despre relația dintre Culiță Sterp și Jador, la Suvivor:„Se întoarce la el ca un cățeluș…'

Citește și: Gabi Bădălău vrea să se împace cu Claudia Pătrășcanu? „E iubirea vieții mele'.Cum a reacționat solista

Citește și: Marian Tătic, bărbatul care a bătut-o pe Laurette, primele declarații:„Am depus plângere împotriva ei, pentru tâlhărie'

Simona Hapciuc, de partea Elenei Marin în conflictul cu Zanni și Sebi

Cu toate că a fost eliminată de câteva săptămâni din competiție, Simona Hapciuc încă mai urmărește ce se întâmplă, mai ales în tabăra Faimoșilor. Sportiva a ținut să transmită un mesaj de susținere pentru Elena Marin. A ieșit din nou în topul preferințelor telespectatorilor și a făcut o nouă nominalizare. De data aceasta, vizat nu a mai fost Zanni, ci prietenul lui, Sebastian Chitoșcă.

„Aseară am visat că Sebi a fost eliminat din competiție și, când mă trezesc, ce să vezi? De fapt a fost eliminată Andreea (n.r – Antonescu). Păi, e frumos, măi nene, să vă jucați cu visele oamenilor? Nu se face așa ceva. În altă ordine de idei, mă bucur foarte mult pentru Elena (n.r – Marin), pentru că a ieșit, din nou, favorita publicului.

Mă bucur extrem de mult de tupeul de care a dat dovadă și că l-a votat, din nou, pe Sebi. Sper să facă asta în continuare, deoarece eu sunt convinsă că va ieși favorita publicului și mai departe. Ca să se înțeleagă, eu în continuare nu sunt de acord cu victimizările ei și cu faptul că plânge de nu mai poate, dar mă bucur că încearcă să-l scoată pe Sebi (n.r – de la Faimoși) afară. Elena, ține-o tot așa!!', a spus Simona pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton