Mădălin Voicu i-a certat pe Clejani, că au greșit mult în educația Margheritei: "Nu trebuie să omori un copil cu bătaia, dar..."

 Dumba Gabriela
.

Clejanii sunt acum într-o situație disperată din cauza Margheritei, care a fost depistată de polițiști sub influența substanțelor interzise, după ce a provocat un accident rutier. Mădălin Voicu, însă, consideră că ei sunt pe jumătate vinovați pentru situația în care se află fiica lor acum, din cauza unei educații mult prea permisive.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

'Am vorbit cu Ioniță și i-am spus părerea mea, sper să nu se fi supărat. Nu cred că-ți spun un secret, dar la țigani există totuși un fel de onoare, un fel de ștaif, un fel de respect față de copii și copiii față de părinți. Eu cred că Marga a plecat pe un drum nu prea bine bătătorit și, probabil, din dorința de a-i face toate poftele și plăcerile s-a ajuns, la un moment, dat, la o situație care supără pe toată lumea și în primul rând pe ei ca părinți.

Eu înțeleg și revolta Vioricăi, înțeleg și îngrijorarea lui Ioniță dar, într-un fel, ei sunt covinovați la lucrul neplăcut care se întâmplă în viața Margheritei. I-am spus că trebuie să fie mai atent, să aibă mai multă grijă, să controleze cât de cât situația pentru că tineretul din ziua de astăzi este furibund și nu are repere.

Ioniță, Margherita și Viorica de la Clejani
Ioniță, Margherita și Viorica de la Clejani

Nu trebuie să omori un copil cu bătaia, dar copilul trebuie controlat. Și asta mi-am permis să-i spun lui Ioniță ca de la țigan la țigan sau de la tată la tată, nu i-am spus-o ca de la profesor, filosof sau ideolog la muritor. Și sper să fiu înțeles, e păcat, pentru că familia Clejanilor e una respectabilă, de calitate', a povestit Mădălin Voicu pentru Cristi Brancu, pe vlogul acestuia.

Mădălin Voicu a intervenit în scandalul Margheritei de la Clejani

'N-am nevoie de droguri pentru că eu sunt drogul, mă injectez cu verzișori, ăsta e antidotul', o cita Cristi Brancu pe Margherita.

Iar Mădălin Voicu a intervenit. 'Cristi, hai să fim serioși, vrăjeală de doi bani, eu cel puțin care sunt trecut prin viață și nu mi-a lipsit nicio zonă sau niciun domeniu din ceea ce se cheamă trăire la cea mai mare intensitate. În primul rând, tu, ca om, nu poți să spui 'eu sunt șmecher, eu sunt tare, eu sunt mare' decât dacă ești prost! Să te lauzi și să te autoridici în slăvi mi se pare o slăbiciune care poate fi de multe ori fatală.

Margherita-de-la-Clejani-5Margherita-de-la-Clejani-5

Eu nu spun că ea nu e talentată sau că nu vine dintr-o familie de oameni respectați și cu foarte multe calități dar una-i una, alta-i alta. Cu atât mai mult ar fi trebuit să se ferească de interpretarea media sau a celor din presă care pândesc, pentru că media, în generală și mai ales pe domeniul ăsta monden este la fel de infecțioasă ca și oamenii care sunt subiecți în aceste materiale.

Nu trebuie să spun eu lucrurile astea, sunt lucruri pe care, dacă ea spune că e așa inteligentă, trebuia să le intuiască sau să le deducă, nu e prima oară când apare în tot felul de ipostaze', a comentat Mădălin Voicu.

Margherita, reacții ciudate după accident

Margherita de la Clejani a fost implicată într-un scandal care a pus pe jar întreaga lume mondenă. La o lună de la episodul ce a stârnit atât de multe controverse, fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a rupt tăcerea și a vorbit despre ce are de gând să facă în continuare.

„Sunt foarte bine, foarte focusată pe lucrurile mele artistice. Este o perioadă în care s-a văzut foarte bine că am avut cu toții de suferit din cauza acestei presiuni, dar aceasta poveste nu are caracter public. Aștept rezultatele de la INML și o să ne lămurim cu toții în aceasta situație. Eu sunt optimistă si pozitivă, nu ma las influențătă de nimeni pentru ca șțiu exact ceea ce sunt și ce vreau. M-am focusat foarte tare acum pe proiectul meu. O colecție de haine create de mine, pentru femei și pentru bărbați. Sunt focusată pe artă', a declarat Margherita la Xtra Night Show, zilele trecute.

Margherita a ținut să sublinieze că nu se simte deloc afectată de presiunea mediatică la care a fost supusă imediat după producerea accidentului: „Chiar nu am nicio problemă cu nimeni, eu nu sunt genul de om care sa judece. Este o problemă care mă privește strict pe mine și cu siguranță voi depăși acest moment, atâta timp cât sunt lucruri ireale”.

„Simt că sunt un rock star. Trăiesc așa precum un rock star. Sunt consultant fashion pentru barbați. Am făcut cursuri. Sunt imună la părerile celorlați. Stiu ce pot și ce am, de aceea nu mă intereseaza părerile.

„Sunt fermecați de personalitatea mea, de frumusețea mea'

Totodată, Margherita a mai precizat că se bucură de susținerea familie, iar viziunea i-a fost schimbată total de vizita din America.

„Voi merge într-o alta direcție pe care mi-am dorit-o de când eram mică. Am cunoscut în America regizori importanți și vor sa colaboreze cu mine, pentru ca sunt fermecați de personalitatea mea, de atitudinea mea, de frumusețea mea, de tot ceea ce sunt. Poate ajung precum Angelina Jolie.', a mai spus Margherita.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton