Primele imagini cu Alina Pușcaș de acasă, după ce s-a vindecat de COVID-19 și a fost externată: "Îmi pare rău, dar mie chiar mi-a fost foarte bine!"

 Dumba Gabriela
.

După patru zile în spital, Alina Pușcaș a fost externată și este acasă acum, declarată de medici vindecată de infecția COVID-19. Cazul său, unul controversat în rândul fanilor, a generat multe întrebări legate de rapiditatea cu care s-a vindecat de o boală care a ucis atât de mulți oameni. Cu zâmbetul pe buze, actrița le-a răspuns tuturor celor curioși de starea sa de sănătate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Ajunsă acasă, alături de cei dragi, Alina a preferat să se bucure de revederea lor și abia apoi să ofere fanilor noutăți despre starea ei de sănătate.

Mă gândesc că aţi fi vrut să postez ceva mai devreme un story, mă gândesc la zilele trecute, dar am profitat din plin de reîntâlnirea cu cei mici, cu soţul meu, aşa că am lăsat story-urile pe locul trei. Vin din nou optimistă, la fel de optimistă ca şi atunci când eram infectată. Am zâmbetul pe buze şi dorinţa de a merge mai departe. Eventual, aş vrea să creez un nou hashtag, există viaţă foarte frumoasă şi după covid.

Pentru mine, cel puţin, nu a fost o catastrofă. Pentru alţii este în continuare o luptă. Dar, până la urmă, fiecare cu norocul lui, cu organismul lui mai mult sau mai puţin puternic. (…)

Eu m-am vindecat în 16 zile, nu în 4 zile. Eu am descoperit că eram infectată pe final de boală, pe 18, iar pe data de 19 m-am internat. Dragilor, îmi pare rău, dar mie chiar mi-a fost foarte bine. Sper să fie aşa pentru toată lumea. Ar fi ideal!”, a transmis vedeta prin intermediul unor clipuri pe Instagram.

alina-puscas-familiealina-puscas-familie

A fost internată într-un cort destinat asimptomaticilor

Alina Pușcaș a fost internată timp de patru zile într-un cort al Spitalului militar ROL 2, de la Institutul „Ana Aslan, din Otopeni. Sâmbătă, ea le-a spus fanilor săi din online că se simte foarte bine, neavând simptome specifice COVID-19.

„Bună dimineaţa din cortul ROL 2. Vă mulţumesc foarte mult pentru mesajele voastre şi vreau să vă liniştesc pe unii dintre voi, care sunteţi absolut panicaţi, «aoleu, e pozitivă». Da, foarte bine, aleluia, ar trebui să mă felicitaţi pentru că sunt pozitivă şi asimptomatică, pentru că sunt într-o situaţie extrem de bună. Eu nu fac decât să aştept negativizarea şi atât, pentru că nu am nici un fel de tratament, nu am ce să tratez. Eu sunt chiar fericită că mă imunizez cu această ocazie şi nu voi mai trăi acea panică permanentă că mă voi infecta, a spus Alina Puşcaş pe InstaStory.

Nu a transmis virusul familiei

Din fericire, actrița nu a transmis virusul familiei și este extrem de fericită că are un organism puternic, care a reușit să învingă boala.

„Haideți să ne înțelegem, pentru a mia oară.  Eu sunt aici internată, asimptomatică fiind, nu pentru că mi-am dorit eu să fiu internată și să stau departe de familie și de casă, ci pentru că așa prevede legea, iar eu nu-mi doresc sub nicio formă să am parte de un dosar penal. Pentru că asta se întâmplă, în cazul în care refuzi să te internezi, chiar dacă ești asimptomatic și nu transmiți boala.

Nu am transmis-o familiei, aleluia, asta este practic cel mai important lucru. Nu faca cum decât să aștept să ma vindec. Se pare că am un organism foarte puternic, spre dezamăgirea multor oameni care consideră că cine știe din ce motive sunt slăbită. Nu sunt slăbită, am analizele foarte bune’, spunea ea pe Instagram, din perioada în care a fost internată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton