Loredana, vacanta in Tenerife impreuna cu familia

 Revista VIVA
.

Dupa un an incarcat, in care a trebuit sa se imparta intre studioul de inregistrari, concerte si platourile de filmare, Loredana s-a relaxat impreuna cu familia in Tenerife.

„A fost pentru prima oara cand am mers in Tenerife, dar nu prima oara intr-o insula a Spaniei – am mai fost in Ibiza si Palma de Mallorca. Mi-a placut foarte mult destinatia aceasta si mi-a amintit de insula Santorini din Grecia, tot o insula vulcanica.' declara artista.

Loredana, Elena

Timp de o saptamana, aceasta a facut plaje, a citit, s-a bucurat de masajele thailandeze si a luat cina din farfurii supendate.

Loredana, Elena

In ultima seara am mancat intr-un restaurant in care intamplarea facea ca toti angajatii sa fie romani. Pe langa faptul ca ne-au servit din suflet, s-au bucurat cand ne-au vazut, au spus ca este o minune ca m-au intalnit chiar acolo, chiar la inceputul anului 2010. Le-am spus ca sper ca acest lucru sa fie un semn bun pentru anul care a inceput' a adaugat vedeta.

Loredana

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton