Globurile de Aur 2010

 Revista VIVA
.

Cea de-a 67-a editie a Galei Globurilor de Aur desfasurata la hotelul Hilton din Beverly Hills a deschis sezonul 2010 al marilor premii din cinematografie, ceremonia din Beverly Hills fiind considerata o adevarata avanpremiera a Premiilor Oscar.

In aceasta seara magica, Hollywoodul nu a uitat de victimele cutremurului devastator din Haiti, participantii lansand apeluri pentru ajutarea sinistratilor.

Favorita la editia din acest an, povestea science-fiction 3D „Avatar' la care care James Cameron s-a gandit 15 ani si a lucrat timp de 5 ani a primit cel mai ravnit premiu, acela pentru Cel mai bun film-drama, iar cineastul a obtinut trofeul pentru Cel mai bun regizor. Lansat de Cameron la 12 ani dupa ce a realizat „Titanic', „Avatar' a inregistrat cele mai mari incasari, 1,8 miliarde de dolari, costurile de productie fiind de 500 de milioane de dolari. Ramane de vazut daca „Avatar' va avea acelasi destin ca si „Titanicul' detinator a 11 Premii Oscar.

Sandra Bullock, Drew Barrymore, Kate Hudson au atras toate privirile pe covorul rosu. Daca dubla nominalizata la Golden Globes, Sandra Bullock a ales o rochie mov semnata Bottega Veneta, Drew Barrymore a pariat si a castigat cu rochia nud Atelier Versace. Aerul glam al Hollywood-ului de altadata a fost adus pe covorul rosu de Penelope Cruz cu rochia neagra Giorgio Armani Prive, iar Kate Hudson a fost frumoasa balului cu rochia Marchesa.
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton