Loredana Groza, ipostază provocatoare pe scenă, în fața lui Smiley: „Să te poți uita sub...”

 Miniosu Alexandra
.

Loredana Groza a avut o ipostază provocatoare pe scenă, chiar în fața lui Smiley. Cântăreața a încins spiritele la concertul de ziua ei de naștere. Pe 10 iunie, artista a împlinit frumoasa vârstă de 52 de ani și arată mai bine ca oricând. Vedeta a demonstrat, din nou, că poate renunța oricând la inhibții și că nu ezită să-și „exploateze' latura îndrăzneață. Iată cum i-a luat pe toți prin surprindere!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Loredana Groza a avut o ipostază controversată pe scenă, în fața colegului ei de breaslă Smiley. Recent, mai exact pe data de 10 iunie, artista a împlinit 52 de ani. Iar cum o astfel de ocazie nu avea cum să treacă oricum, vedeta a sărbătorit printr-un show de zile mari, la care au participat și alți artiști. Cântăreața a demonstrat din nou că se simte extrem de bine în pielea ei, printr-o apariție extrem de îndrăzneață.

loredana-groza-1-1loredana-groza-1-1

Loredana Groza e una dintre cele mai iubite artiste din România. Vedeta își iubește atât de mult meseria, încât nu ia pauză de la muzică nici de ziua ei de naștere. Pe 10 iunie, atunci când a împlinit 52 de ani, ea a fost protagonista unui show de zile mari, la care a participat și Smiley. Așa cum ne-a obișnuit, și de această dată, solista a avut un look impecabil și și-a pus silueta în valoare printr-o ținută excentrică și extrem de sexy.

Citește și: Cum a apărut Loredana Groza într-o piață din București.Vedeta a fost de nerecunoscut 

Citește și: Vali Vijelie, declarații surprinzătoare despre Loredana Groza:”Mi-a trimis banii înainte…”

Citește și: Mariah Carey face bani și azi cu piesa All I Want For Christmas Is You!Suma enormă pe care o câștigă anual

Citește și: Culiță Sterp a cerut-o în căsătorie pe Daniela Iliescu:„Ce emoții ne-au încercat pe amândoi'. Imagini cu inelul de logodnă

Loredana Groza, ipostază provocatoare pe scenă, în fața lui Smiley

De ziua ei de naștere, Loredana Groza a susținut un concert de neuitat, într-o locație de fițe din București. Cum era de așteptat, artista a făcut show pe scenă, iar toți ochii au fost aținți către ținuta ei. Cântăreața a purtat o rochie argintie, strălucitoare, realizată din mai multe bucăți ce par a fi de sticlă.

Pentru a le împărtăși și fanilor câte ceva din atmosfera de la ziua ei de naștere, Loredana Groza a postat câteva imagini de senzație de la eveniment. Într-o fotografie, aceasta apare alături de Smiley. În timp ce interpreta una din piesele ei, aceasta stă aplecată în față, iar iubitul Ginei Pistol se află undeva în spatele ei.

„Tu m-ai așezat pe un piedestal, să te poți uita sub fusta mea legal../ Momente din show-ul de ziua mea', a scris Loredana Groza în dreptul pozei incendiare, pe Instagram.

Vali Vijelie, urare specială pentru artistă

De ziua ei de naștere, Loredana Groza a primit mii de mesaje din partea fanilor, dar și din partea celor apropiați. Și Vali Vijelie, alături de care artista a avut mai multe colaborări în ultima perioadă, i-a transmis un gând bun.

Pe contul său de socializare, s-a filmat alături de mai mulți de prieteni și i-a cântat „La mulți ani’. Ulterior, i-a urat toate cele bune și să ai aibă parte numai de bucurii.

„Vrem să-ți spunem și noi cu toții la mulți ani, sănătate, fericire. Să ai parte de bucurii, să-ți împlinească Dumnezeu toate dorințele’, a spus Vali Vijelie pe social media.

Loredana Groza, despre concertul susținut alături de Smiley

Vedeta a transmis și ea un mesaj, chiar în ziua în care a împlinit 52 de ani. Aceasta a decis să facă un gest caritabil și a anunțat atunci că va susține un concert alături de Smiley, pentru a strânge bani pentru Spitalul de Pediatrie din Pitești.

„E 10 iunie din nou…A mai trecut un an din viața mea.. un an plin de întâmplări frumoase, alături de voi necontenit! Vă mulțumesc pentru dragostea și loialitatea voastră. De ziua mea va dăruiesc concertul Cântece pentru prieteni în seara asta.

Dragii mei vreau să-i mulțumesc lui Smiley, care a venit cu tot dragul. Pregătim un moment foarte tare și nu întâmplător, concertul ăsta este un concert caritabil și îți mulțumesc foarte tare că ai venit.

Toată lumea m-a întrebat ‘De ce Spitalul din Pitești?, pentru că Smiley e din Pitești’,‘, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton