Liviu Vârciu împlinește 40 de ani! Ce supriză i-a făcut iubita Anda Călin

 Dumba Gabriela
.

Liviu Vârciu împlinește astăzi 40 de ani, iar iubita Anda Călin i-a pregătit o supriză romantică, încă de la prima oră. Cei doi se înțeleg acum perfect, însă relația lor a trecut și prin momente grele, unul dintre ele fiind despărțirea de un an, care a avut loc după ce Anda a născut-o pe fetița lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Bucurie mare în casa lui Liviu Vârciu pentru că simpaticul concurent de la Te cunosc de undeva schimbă astăzi prefixul. Liviu împlinește 40 de ani, iar mama copiiilor lui este cum nu se poate mai fericită să petreacă această zi alături de el.

fiica-Liviu-Varciu6-827×1024fiica-Liviu-Varciu6-827×1024

Încă de la primul minut al zilei, când era trecut de miezul nopții, Anda Călin i-a urat „La mulți ani!” iubitului ei și a postat pe Instagram un clip în care ciocneau un pahar cu vin, la lumina lumânărilor. Câteva ore mai târziu, bruneta a publicat o altă fotografie cu un mic dejun delicios și mesajul „Bună dimineața! La mulți ani, iubirea mea!”, alături de o inimioară.

Și Liviu este foarte romantic cu iubita lui și are mereu grijă să-i arate cât de mult o iubește, iar ultima dată a dus-o pe Anda într-o escapadă romantică la munte, imediat ce s-a vindecat de COVID-19. Cei doi s-au împăcat după un an de despărțire și între timp au devenit părinții unui băiețel.

Vârciu și-a primit fosta iubită înapoi, după ce ar fi supus-o unui test, susțin apropiații acestora. De când și-au spus adio de comun acord, Liviu Vârciu și Anda Călin nu s-au afișat cu alți parteneri și nu creat un scandal în jurul despărțirii lor. Astfel, și-a dat seama ce fată bună este Anda și a realizat că ea este femeia pe care o vrea alături.

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Anda Călin și Liviu Vârciu. Au fost și despărțiți un an!

Citește și: Cum se înțelege Anda Călin cu soacra ei, mama lui Liviu Vârciu: „Îmi dau seama cât am greșit!'

Citeste si: Liviu Vârciu s-a despărţit de o iubită dintr-un motiv şocant: „Atât de prost am fost!’

„AMR o zi =40 ani!

Cu o zi înainte de ziua lui, Liviu Vârciu a postat și el pe Instagram o fotografie în care apare alături de Nea Mărin și mesajul „AMR o zi =40 ani! Schimb prefixul 🙈🤔😂 se tine un nebun după mine'.

Fanii au vrut să fie primii care îi zic „La mulți ani!”, așa că au început încă de ieri urările și până astăzi, Liviu a primit deja sute de mesaje din partea celor care îl urmăresc pe rețelele de socializare.

„Tăticul are grijă să nu pățești ceva; Amândoi sunteți doi nebuni frumoși; Tăticul îți dă în cap', sunt două dintre comentariile scrise de fanii cântărețului.

Unul dintre internauți a recunoscut locul în care cei doi au făcut poza: „Ce frumos că sunteți la Alba Iulia, în muzeu!'.

Liviu Vârciu este una dintre cele mai iubite vedete de la Antena 1

Liviu Vârciu a devenit cunoscut în urmă cu mai bine de 20 de ani datorită melodiilor pe care le cânta cu trupa L.A., respectiv „Ochii tăi', „Fratele meu' sau „Bate, bate inima'.

Ulterior a lăsat muzica pentru televiziune și a prezentat câteva emisiuni și a participat de nenumărate ori în show-ul „Poftiți pe la noi', în care a fost ca șoarecele cu pisica cu Nea Mărin. Memorabilă este și participarea lui la Asia Express, alături de Andrei Ștefănescu.

Momentan, cântărețul concurează în noul sezon de la „Te cunosc de undeva' împreună cu Andrei Ștefănescu, avându-i drept contracandidați pe Pepe, Adriana Trandafir & Romică Țociu, Emilia Popescu, Radu Ștefan Bănică și Cristina Vasiu, printre alții.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton