Akebono de la Puterea Dragostei, trimis de justiție la o școală de preoți. Ce infracțiune a comis

 Mirea Roxana
.

Akebono de la Puterea Dragostei a fost prins de mai multe ori de către oamenii legii în timp ce conducea fără permis. Judecătorii au luat o decizie în cazul fostului concurent de la show-ul matrimonial. Mai exact, l-au trimis pe Akebono la o școală de preoți.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Alexandru Claudiu Laurențiu, cunoscut sub numele de Akebono, a fost condamnat la 8 luni de închisoare după ce a fost prins de polițiști în timp ce conducea fără permis. Însă, instanța a decis suspendarea acestei pedepse și a stabilit un termen de supraveghere de 2 ani pentru tânărul din Galați. În tot acest timp, fostul concurent de la Puterea Dragostei nu are voie să comită nicio infracțiune, indiferent de gravitatea acesteia, potrivit WOWbiz.ro.

ak1ak1

De asemenea, fostul concurent de la Puterea Dragostei trebuie să meargă la un program de reintegrare socială și să presteze 80 de zile de muncă în folosul comunității. Akebono are de ales între Primăria Municipiului Galați sau Seminarul Teologic 'Sfântul Andrei' din aceeași localitate pentru a-și ispăși pedeapsa. 

Akebono de la Puterea Dragostei, prins fără permis

Akebono de la Puterea Dragostei a contestat decizia instanței pentru că mai are încă două dosare pe rol privind aceeași infracțiune. Acesta a fost prins de către oamenii legii de mai multe ori în timp ce conducea fără permis.

În acest context, orice condamnare nouă în ceea ce-l privește pe Akebono ar duce la anularea suspendării și tranfosrmarea pedepsei într-una cu executare.

Citește și: Mary de la Puterea Dragostei, farsă pentru soacră! I-a spus că s-a despărțit de Robert:”Am găsit poze în telefon cu…”

Citește și: Povestea dramatică a lui Rosemarry, noua concurentă de la Puterea Dragostei.A crescut la casa de copii

Citește și: Ella nu l-a uitat pe Jador! Ce mesaj i-a transmis Faimosului de la Survivor:„Îmi este dor…'

Citește și: Surpriză uriașă pentru Cătălin Scărlătescu la Chefi la cuțite.Finii lui, doi copii adorabili, au venit să-i gătească

Akebono de la Puterea Dragostei, trimis în arest

Akebono a fost prins la sfârșitul anului trecut în timp ce conducea fără permis, de mai multe ori în aceeași zi. Din acest motiv, fostul concurent de la Puterea Dragostei a fost trimis în arest.

„La data de 02 noiembrie, în jurul orei 20.00, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Galați au oprit în trafic, pe Bulevardul George Coșbuc, din municipiul Galați, un autoturism, la volanul căruia au identificat un bărbat, de 27 de ani, din localitate. Ca urmare a verificărilor efectuate în bazele de date ale poliției, s-a constatat că bărbatul figurează cu dreptul de a conduce suspendat, din luna martie 2019, fiind cercetat pentru alte infracțiuni la regimul rutier.

Mai mult, persoana în cauză fusese depistată, în aceeași zi, în jurul orei 16.40, conducând autoturismul pe Bulevardul Henri Coandă. În consecință, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, iar bărbatul a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, în vederea dispunerii unei măsuri preventive”, se arăta în comunicatul Poliției Galați.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton