Lino Golden, din scandal în scandal. După Alex Velea, i-a venit rândul Iuliei Albu: ”Îi iau găina și o fac aripioare”

 Dumba Gabriela
.

Nici nu a început bine scandalul cu Antonia și Alex Velea, că Lino Golden sare și la gâtul Iuliei Albu. La gâtul găinii Iuliei, mai exact. Artistul nu a dezvăluit care este mărul discordiei, dar fanii presupun că Iulia Albu i-a criticat stilul vestimentar și asta l-a scos din sărite pe Lino Golden.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lino Golden s-a filmat în timp ce-i transmitea un mesaj dur Iuliei Albu, la câteva zile de când a pornit un război în online cu Antonia și Alex Velea.

'Pentru Iulia Albu. Știu că nu o știe nimeni, dar îi transmis eu așa. Poate îi iau găina, o tai, fac aripioare și i-o trimit', a spus Lino Golden.

Curios este că Iulia Albu a postat, cu câteva ore înainte, pe Instagram un mesaj în care îl felicita pe Lino Golden pentru curajul de a-și face o operație de îndepărtare a pielii în exces. Fanii Iuliei au reacționat imediat la respectiva postare și i-au reproșat acesteia că își schimbă opiniile după cum bate vântul. „Până acum o lună l-ai criticat pe Lino Golden că nu știe să se comporte, că e cocalar, că își face poze cu bani. Acum, brusc, îl feliciți. Probabil avea dreptate fostul tău soț, ești o persoană falsă și ipocrită!”, a comentat un fan la postarea Iuliei Albu.

Citeste si: Scandal de proporții între Iulia Albu și Lino Golden. Vedeta îl acuză pe cântăreț de rasism, iar el a răspuns imediat: „Înțeleg că ești bătrână, dar…'

Însă, unii dintre fani au remarcat că Iulia Albu a avut un alt scop pentru care a postat două fotografii alăturate cu Lino Golden și, respectiv, medicul care l-a operat. Aceștia au comentat că intenția Iuliei a fost aceea de a evidenția că un medic respectat are un succes mult mai mic pe rețelele de socializare decât Lino, raportat la numărul de aprecieri. Respectiv, la o postare în care ura „Bună dimi” fanilor săi, Lino Golden a primit aproape 30 de mii de aprecieri, iar medicul Florin Juravle doar 300.

Urmăritorii din online ai celor doi cred că acest atac voalat al Iuliei a declanșat furia lui Lino Golden.

Antonia-și-Lino-GoldenAntonia-și-Lino-Golden

Lino Golden, în scandal cu Antonia și Alex Velea

Mai mulți artiști care fac parte din familia Golden Boy, l-au criticat dur pe Lino Golden după ce acesta s-ar fi aliat cu Abi Talent împotriva Antoniei și a lui Alex Velea.

După toate acuzațiile care i s-au adus, Lino Golden le-a transmis un mesaj celor care până mai ieri îi erau familie. Artistul le-a mulțumit Antoniei și lui Alex Velea pentru tot ceea ce au făcut pentru el și a mărturisit că le va rămâne veșnic recunoscător.

Mulțumesc din suflet că m-au luat la ei în casă, că m-au crescut că au avut grijă de mine și că mi-au dat un sens în viață. Se încheie aici un capitol din viața mea. O să rămân veșnic rescunoscător și cu respect. Viața merge înainte', a scris Lino Golden pe Instagram.

După mesajul postat de Lino Golden, Alex Velea și Antonia au răbufnit și i-au transmis cuvinte dure celui pe care îl considerau ca parte din familie.

Vă rog să nu vă mai lăsați păcăliți de «dramele» și «victimizările» care circulă online… sunteți extrem de naivi. Educația, Bunătatea și Respectul au lipsit, PUNCT! Ah, și să nu uităm MODESTIA! Mai departe, trageți voi o concluzie. Probabil, doar adulții și oamenii cu mintea la cap vor înțelege.  Niciodată să nu tolerați aroganța și să nu uitați de unde ați plecat, și cine v-a ajutat sau să trădați oamenii care au fost lângă voi demult… este cel mai josnic gest. Nu vă mai pierdeți timpul online cu răutăți, când, de fapt, se întâmplă lucruri grave rău în jurul nostru și în lume care trebuie să ne preocupe (…)’ este una dintre postările dure ale Antoniei.

Citeste si: Lino Golden a fost împușcat, pe scenă, cu un pistol cu bile. Incredibil ce s-a întâmplat cu agresorul!

Ulterior, în alte mesaje, iubita lui Alex Velea a mai scris: «Iubește-ți vecinii», chiar dacă au greșit, iartă-i’, Și mereu fii atent cu ceea ce ai în grădina ta, în jurul tău, pentru că ai putea să găsești șerpi târându-se chiar lângă florile tale’, Injuriile noastre curg de pe limba noastră cu negativitate față de noi înșne. Cuvintele fac vrăji, atragi ceea ce vorbești) Cuvintele pe care le vorbești devin «casa» în care locuiești!’.

După mesajul postat de Lino Golden, Antonia a răbufnit. La rândul său, artista i-a transmis cuvinte acide celui pe care îl considera ca parte din familie.

‘Scuzele și mulțumirile se exprimă față în față… dacă ești sincer. Nu virtual doar să dai bine. Sunt foarte dezamăgită și șocată. Doare al naibii de tare. Asta se aplică la toți 3’, a spus Antonia pe Instagram. Ulterior, artista a șters mesajele publicate.

„Șerpișorule, te-am ferit prea mult de frustrări și bătăi'

Și Alex Velea a izbucnit la adresa lui Lino Golden, după ce acesta s-a împrietenit cu Abi, cel cu care a avut în trecut un scandal. Acum, Alex Vedea se declară dezamăgit de cel pe care l-a „crescut’ și l-a numit chiar „șerpișor’. Alex Velea i-a adresat cuvinte grele lui Lino Golden, chiar dacă el este cel care l-a ajutat în carieră și îl numea deseori „fiul pe care l-a adoptat’.

Nu mai încerca să îndulcești situația și să te victimizezi cum ai făcut toată viața. Te-am ferit prea mult de insucces, frustrări și bătăi (pe care tot tu, bătăușule, le-ai generat). În schimb, ți-ai băgat frații la ‘înaintare’ după ce i-ai ‘îmbârligat’ să se certe cu toată lumea cu care avea DOAR TU probleme.”, a scris Velea.

Totodată, Velea a dat de pământ cu Abi și l-a făcut ‘boschet de periferie’.

‘Te-ai înjurat de morți, de familii cu acest boschet de periferie, zis și Abi, ca mai apoi să fie fratele tău… Nu te mai cunosc, noi nu te-am crescut și învățat așa… De ziua ta, sper să ai parte de toată fericirea pe care o mimezi pe Instagram. La mulți ani, Șerpișorule! Aaa și apropo… nu s-a încheiat nimic, abia începe’, a mai scris Alex Velea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton