Reacția lui Smiley când și-a văzut fetița, la ecograf: ”Eram pregătit să filmez, dar... ”

 Lupescu Anca
.

Smiley și Gina Pistol vor deveni părinți pentru prima oară, iar vestea a fost dată cu multe emoții din partea amândurora. Fanii s-au bucurat enorm pentru cuplu și le-au urat multă fericire, sănătate și înțelepciune. Cei doi au făcut un videoclip în care au povestit despre emoțiile pe care le-au trăit când au aflat despre sarcină, cum ar vrea să își crească fetița, dar și prima oară când i-au auzit inima bătând.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Și cum Smiley se pregătește din timp pentru a fi tătic, artistul și însoțește de fiecare dată iubita la control.

Atunci când și-a văzut fiica pentru prima oară la ecograf, artistul a uitat de tot, chiar să și filmeze momentul, semn că emoțiile pe care le-a simțit au fost de necontrolat. Nu știe ce va urma, lasă să vină totul de la sine și așteaptă cu nerăbdare să-și strângă minunea la piept.

gina-pistol-si-iubitul-ei-smiley-1024×662gina-pistol-si-iubitul-ei-smiley-1024×662

Citește și: Theo Rose de la Bravo, ai stil! Celebrities, totul despre relația cu nepotul lui Nea Mărin:„E inteligent și superb!’ Cum s-au cunoscut / EXCLUSIV

'Eram pregătit să filmez, dar am uitat, am uitat să fac tot. Nu mi-e teamă de absolut nimic. Aștept să văd ce o să se întâmple. Sunt convins că tot ceea ce voi trăi va fi ceva nou, cu siguranță și sunt entuziasmat să primesc ce se va întâmpla în viitor, să primesc această fetiță a noastră cu brațele deschise. Habar nu am, nu știu la ce să mă aștept.', a declarat el în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Gherghina Stancu suferă de boala care le-a ucis pe Ileana Ciuculete și Denisa Răducu:„Am luat virusul de la dentist!’

Smiley: 'Ne gândim și la nume'

Cât despre numele micuței, Smiley a declarat că încă se mai gândesc la acest aspect. El și Gina au făcut o listă până acum, însă, doar cu nume amuzante. Și nu, nu numai cei doi sunt în extaz, ci și familiile lor. Mama lui Smiley este cea mai fericită, mai ales că, după atâția băieți, în sfârșit va avea o fată în familie!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton