Lindsay Lohan nu poate trai fara, dar nici cu paparazzi

 Revista VIVA
.

Lindsay Lohan nu poate trai fara, dar nici cu paparazzi

Lindsay Lohan nu poate trai fara, dar nici cu paparazzi

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan a declarat ca nu micile ei escapade o aduc in atentia presei si a publicului, periclitandu-i cariera de actrita, ci fotografii, care o urmaresc peste tot.

Vreau ca acesti fotografi sa ma lase odata in pace, nu vreau sa ma distraga de la munca mea', a declarat Lohan pentru revista Nylon. Vreau sa fiu nominalizata la Oscar si sa castig. Vreau sa fiu cunoscuta pentru munca mea, si nu pentru iesirile in oras. Urasc sa mi se spuna petrecareata'. Muncesc pana nu mai pot la filmari si cand am timp, da, imi place sa ies si sa dansez', a declarat tanara actrita.

Aceasta recunoaste ca, desi fotografii o aduc in pragul exasperarii, inca depinde de ei.

Ma simt stanjenita de paparazzi atunci cand sunt intr-un restaurant elegant sau cand am fost la intalnirile AA (n.r. Alcoolicilor Anonimi). Dar acestea au fost singurele dati cand m-am simtit asa, in rest imi place sa fiu fotografiata. Nu as vrea ca un paparazzi sa nu fie interesat sa-mi faca poze. M-as ingrijora, m-as gandi: oare nu mai prezint interes pentru public?', spune Lindsay Lohan.

Lohan continua inca sa afiseze imaginea de party-girl, de care a facut abuz mai ales in preajma lansarii filmului Georgia Rule'. Si-a facut de cap atat de tare, incat Jane Fonda, colega ei de platou nu a vrut ca tanara actrita sa fie prezenta la premiera filmului.

Purtataorul de cuvant al lui Jane Fonda a negat insa acest lucru.

Text: Dana Puscoci, Foto: www.celebritywonder.com.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton