Linda Evangelista, de nerecunoscut! Supermodelul a ajuns de la XS la... XL

 Oana Pantazi
.

La aproape 30 de ani de când domina lumea modei, iar chipul ei se afla pe copertele a zeci de reviste glossy, supermodelul Linda Evangelista este doar umbra palidă a celei care defila pe catwalk. „X”-ul din vestimentația supermodelului nu mai este însoțit de un „S”, ci de un „L”, dar trebuie să menționăm totuși că supermodelul a împlinit 54 de ani!

În anii ’90, domina lumea modei, alături de alte supermodele ca Naomy Campbell și Christy Turlington, însă acum, la 54 de ani Linda Evangelista este departe de cea care a devenit faimoasă pentru sintagma „Nu mă dau jos din pat pentru mai puțin de 10.000 dolari pe zi”. Din păcate, fostul supermodel, care și-a început cariera la 16 ani, una dintre cele mai frumoase femei din lume, a pierdut lupta cu kilogramele, iar schimbarea este mai mult decât dramatică – Linda Evangelista a devenit aproape de nerecunoscut!

Când trăiești de pe urma imaginii, care îți aduce milioane de dolari, este dramatic atunci când corpul tău o ia razna și pierzi lupta cu kilogramele. Acesta este exemplul supermodelului Linda Evangelista, care, în ultimii ani, s-a îngrășat destul de mult. Pot fi schimbările hormonale inerente vârstei sau, pur și simplu, vedeta a renunțat la dietele chinuitoare – puțini știu că nu toate tinerele care defilează pe catwalk sunt atât de slabe de la natură și că cele mai multe trec prin episoade de depresie, bulimie sau anorexie…

Linda Evangelista se ascunde în spatele hainelor

Drept urmare, în loc să se întâlnească cu prietenele ei Claudia Schiffer, Naomi Campbell și Cindy Crawford, care s-au reunit în acest weekend la Milano, Linda Evangelista a preferat să rămână acasă, deoarece, spre deosebire de cele trei supermodele, a devenit de nerecunoscut. Vedeta a fost însă depistată de către ochii vigilenți ai paparazzilor în aeroportul din New York, deși încerca să se ascundă în spatele unei șepci de culoare neagră și a unei perechi de ochelari imenși.

Chiar dacă purta o haină neagră, lungă și fără formă, se putea lesne observa că Linda a ajuns să poarte mărimea XL la haine. Asta mai ales că s-a rotunjit binișor și la față. Mai mult, presa a speculat faptul că Linda a apelat și la bisturiu pentru a-și modela fața, însă supermodelul a negat vehement. Cu siguranță, aceasta trăiește acum o dramă, însă nouă ni se pare că arată ca multe femei de vârsta ei. Pentru cineva care însă nu se dădea jos din pat pentru mai puțin de 10.000 de dolari aceasta e adevărata tragedie!

Cannes, 2008.Cannes, 2008.

Foto: Hepta

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton