Cum arăta Mihaela Rădulescu blondă. Diva de la Monaco a bifat mai multe schimbări de look de-a lungul timpului

 Stamen Diana
.

De-a lungul timpului, Mihaela Rădulescu a bifat mai multe schimbări de look. Prezentatoarea TV a fost chiar și blondă în urmă cu ceva ani. Diva de la Monaco și-a închis culoarea părului, iar aceasta o prinde de minune.

Mihaela Rădulescu a fost blondă pentru o scurtă perioadă de timp. Diva de la Monaco a fost blondă, roșcată și brunetă, iar vedeta a dat dovadă că nu se teme de schimbările radicale de look. Mihaela Rădulescu a fost blondă în urmă cu 18 ani, mai exact în anul 2001. Și la vremea respectivă, vedeta lucra la ProTV.

Acum, Diva de la Monaco este vopsită într-o nuanță asemănătoare culorii sale naturale de păr. Mihaela Rădulescu știe să-și pună în evidență trăsăturile și reușește de fiecare dată să impresioneze cu aparițiile sale.

Dieta cu care Mihaela Rădulescu a slăbit 32 de kilograme

Vă vine să credeți sau nu, dar Mihaela Rădulescu a avut cu 32 de kilograme în plus. Vedeta s-a îngrășat în perioada în care a fost însărcinată și a reușit să scape de kilogramele în plus. Mihaela Rădulescu a dezvăluit dieta cu care a reușit să slăbească.

'Cred că mi-am câştigat dreptul de a vorbi despre siluetă, diete şi soluţii de slăbit miraculoase, de vreme ce ambalajul meu a suferit o modificare substanţială de la sarcină. Cele 32 de kilograme pe care le aveam în plus, dobândite prin indolenţa de a mânca fără noimă, de bucurie că eram gravidă şi că aveam o sarcină fără probleme, mi-au schimbat întreaga abordare a… frigiderului, aragazului sau a dulapurilor cu provizii gospodăreşti.

După ce a trecut euforia sarcinii şi minunea alăptatului (care, la mine, a durat sase luni), am realizat că… eram nu numai o mamă fericită, ci şi o… grasă nefericită. Toată viaţa făcusem sport de performanţă (gimnastică) şi nu refuzasem nici o provocare la alte întreceri sportive. Singurul capitol la care n-am avut nici o reclamaţie de când mă ştiu fusese silueta mea, corpul atletic, bine proporţionat, şi dinamismul cu care mă mişcam. Cu 32 de kilograme în plus, gazela din mine semăna mai mult cu o raţă legănată, ca să nu spun… balenă eşuată', a declarat Mihaela Rădulescu.

FOTO: Facebook, Antena 3

Mihaela Rădulescu când era blondăMihaela Rădulescu când era blondă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton