Lili Sandu s-a filmat în timp ce-și alăptează copilul, dar fanii au criticat-o: "Nimeni nu e obligat să vadă sânii unei femei alăptând în public!"/ Răspunsul artistei

 Dumba Gabriela
.

Lili Sandu este mamă de aproape o lună și trăiește, astfel, cea mai frumoasă perioadă a vieții ei, după cum le împărtășește celor care o urmăresc pe rețelele de socizaliare. Însă nu toate experiențele ei sunt pe placul fanilor, iar alăptatul în public este una dintre ele.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Zilele trecute, Lili Sandu a postat pe Instagram un filmuleț în care își alăpta băiețelul. 'Barul cu lapte s-a deschis', spunea Lili Sandu, în timp ce-și ținea băiețelul la sân.

„Despre alăptat s-au scris multe și și-au dat mulți cu părerea. Dacă sa fie public sau privat sincer cred ca tine de tine ca mama și nu de prejudecățile altora. Ador sa-mi alăptez puiul și o fac fără pic de pudoare pentru ca la fel îmi este și dragostea pentru el: liberă și nelimitata!”, a scris Lili pe Instagram, în dreptul unei poze în care apare alăptându-și bebelușul.

Doar că decizia ei intenția ei de a împărtăși cu fanii toate intimitățile experienței de mamă nu a fost bine primită de toată lumea. În timp ce unii dintre urmăritorii ei au felicitat-o pentru gest și au încurajat-o să țină cont, înainte de orice, de nevoile fiului ei și nu de gura lumii, alții au criticat-o.

„Felicitări pentru copil, felicitări și pentru decizia de a alapta. Este un proces natural, indispensabil după părerea mea pentru prunc. Eu îmi mențin însă părerea ca indiferent cât de mult îți iubești copilul, procesul alăptării ar trebui sa fie privat fata de cei din jur… un moment de conexiune de între mama și prunc care este doar al lor și asa ar trebui sa rămână. Pudoarea nu strica, nimeni nu este obligat sa privească sânii unei femei alaptand în public. Repet, este o opinie personala. Încă o data, tot binele din lume unei familii atât de frumoase!”, i-a scris lui Lili una dintre urmăritoarele sale de pe Instagram.

lili-3lili-3

Răspunsul lui Lili Sandu nu a întârziat să apară: „Acum ca o paranteza, sânii ălora de se perinda pe Instagram care sunt gen' in costume de baie și le apreciați de parca v-ar da de mâncare😁😁( nu zic de tine zic in general) aia nu mai sunt de private mode' nu? E și un pic de ipocrizie.. Multumesc!”.

Pentru că s-a încins o adevărate dezbatere pro și contra alăptat în public pe pagina de Instagram a artistei, Lili a continuat: ” Eu alăptez la cerere asta înseamnă ca-l poate lua foamea pe bebe când suntem in parc sau la o terasa sau etc. Eh eu ce ar trebui sa fac? Să-l las sa plângă de foame pana ajung acasă sau sa ma ascund la o toaleta publica sa alăptez? Nu face sens deloc. Repet: tine foarte mult de mama și de perspectiva ei in ceea ce privește alaptatul. Nicicum nu este greșit pentru ca așa este și normal, sa fim diferite. Nu știu dacă ai încă un bebe dar dacă nu vei înțelege la momentul respectiv.”.

Păreri pro și contra alăptat în public

„Ce mă bucur că văd tot mai multe persoane publice care promovează alăptarea în public, doar așa putem schimba mentalitatea societății cu privire la acest proces minunat, magic, normal… Și cele care zic că, vezi doamne e un moment intim bla bla… Nu nai mergeți la restaurant, nu mai mergeți la cafenea, nu mai mai mâncați când sunt oameni în jur, e o chestie intimă nu? Adică dacă esti la restaurant și copilului îi e foame ce faci?? Te duci la wc? Ia-ți și farfuria cu tine atunci… sau te acoperi cu un prosop? Ai grijă să îți acoperi și capul tău și mănânci așa, să vezi cât este de plăcut!”, a comentat altă urmăritoare.

„Ceea ce ma uimeste este faptul ca nimeni nu spune nimic de vulgaritatea femeilor de pe strada ,care nu stiu ce sa isi mai dea jos doar pentru a atrage atentia… cum poti sa spui ca este vulgar faptul ca iti alaptezi puiul ? Daca asta este vulgar , ce putem spune despre botoxate, siliconate ce se imbraca atat de sumar ? Pe ele trebuie sa le suportam mereu pe strada , dar pe unele mamici care alapteaza pt 5 minute, nu !! Suntem buni doar sa ne dam cu parerea si uitam sa fim obiectivi.”, a scris altcineva.

„Copilul creste, incepe sa se miste, sa intoarca capul, ramai cu sanul pe afara, se intampla sa iti curga lapte, nu cred ca e o priveliste placuta pt cei din jur , mai ales la cate accesorii si informatii avem la dispozitie in ziua de astazi… Este tot o parere personala ,mi-am alaptat copilul pa peste tot in aproape 2 ani de zile ,de la metrou ,restaurant,avion,parc ,locuri de joaca …etc dar niciodata nu mi-am aratat sanii in public Dar tine de opinia si educatia fiecaruia”, a fost părerea unui alt fan.

„Bravo pentru bebe,te felicit și admir pentru ca alăptezi. E ceva necesar pentru Bebeluș. Părerea mea este ca alăptatul ar trebui sa fie private…just mom and son. Însă,sunt fericita ca nu ai niciun fel de jena fata de public. E opinia mea. Sunt mândra, sper sa fiți sănătoși toți,sunteți o familie draguta”, este de părere altcineva.

„Copilul trebuie alaptat atunci cind ii este foame numai ca sunt doua lucruri total diferite a alapta in public si a alapta pe instagram!!!!!”, a scris un alt fan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton