Prima reacție a băiatului care a filmat imaginile cu eleva din Târgu Jiu bătută și umilită de colege: "După mai multe critici, înjurături, amenințări..."

 Dumba Gabriela
.

În spatele imaginilor îngrozitoare, cu eleva de 13 ani din Târgu Jiu, care a fost bătută și umilită de colege, s-a aflat un băiat de 14 ani care a filmat tot. Acesta nu doar că nu a intervenit în apărarea victimei, dar le și încuraja pe fete să-și continue agresiunile și se mira că eleva bătută nu plânge.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

După ce a fost identificat și el, drept unul dintre vinovații agresiunii din Târgu Jiu, băiatul de 14 ani care a filmat scena a avut o primă reacție pe rețelele de socializare.

După mai multe critici, înjurături, amenințări din partea lumii și critici din partea prietenilor, vrau să îmi cer sincer scuze victimei pentru înregistrarea și distribuirea faptei celor 4 fete implicate. De aceea îmi cer scuze și vouă pentru cuvintele spuse în timpul filmării. Nu vreau atenție și îmi asum tot ce am făcut. Autoritățile se ocupă de caz, aplicând sancțiunile necesare. Îmi cer scuze tuturor și sper să-mi iertați fapta', a scris băiatul.

În imaginile care au devenit virale pe rețelele de socializare se vede cum minora de 13 ani a fost obligată să stea în genunchi, scuipată, lovită cu palma, cu piciorul în față, trasă de păr și târâtă pe jos.

Victima nu a povestit nimic acasă, părinții ei aflând la sediul poliției locale ce s-a întâmplat.

6214665262146652

Bătăușa a stat 24 de ore în arest

Tatăl bătăușei din Târgu Jiu, care a umilit și agresat fizic și verbal o colegă de 13 ani, este revoltat după ce fiica sa a petrecut o zi în arest. Acesta consideră că gestul fiicei sale nu este atât de grav, încât să fie pedepsită atât de aspru și compară situația cu evenimente mai grave care au necesitat intervenția Poliției.

„Abia a împlinit 14 ani, luna trecută avea 13 ani. Sunt alții cu săbii care au intrat peste oameni și nu le-a făcut nimeni nimic. A avut acest anturaj de două luni. Soția mea a fost izolată la serviciu în mai multe rânduri, câte două săptămâni, iar eu la serviciu…

Am fost îngrădiți de acest drept de a sta lângă copiii noștri și iată consecințele. Știu că a fost o greșeală, dar nu este tocmai în regulă să fie băgat un copil în arest. Este ceva ce nu poți să vezi, mă pun și în postura părinților fetelor lovite care, poate sunt mult mai căzuți decât mine. Mă duc eu în locul ei… „, a spus bărbatul după ce fiica sa a stat 24 de ore în arestul Poliției, drept pedeapsă pentru faptele de o violență greu de privit, ce au devenit virale pe internet.

Citește și:

Tatăl bătăușei din Târgu Jiu este revoltat, după ce fiica sa de 14 ani a stat o zi în arest: „E prea mult. Sunt alții cu săbii care…”

Explicația halucinantă a tatălui fetei violente din Târgu Jiu, care și-a lovit și umilit colega. Copila de 14 ani, care nu este la prima abatere, și-a petrecut noaptea în arestul Poliției

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton