Lidia Buble, vorbe dulci pe Instagram pentru Răzvan: „Tu prea normal, eu...” / Fanii o atacă: „Mult prea bun pentru tine!”

 Dumba Gabriela
.

Lidia Buble şi Răzvan Simion s-au căsătorit anul trecut pe o plajă exotică din Maldive, iar cântăreaţa nu conteneşte cu declaraţiile de dragoste pentru matinalul de la Antena 1. Însă, relaţia lor nu este privită cu ochi buni de toţi fanii, mărul discordiei fiind Cătălin Botezatu.

 

Povestea de dragoste dintre Lidia Buble şi Răzvan Simion este desprinsă, parcă, dintr-o telenovelă sud-americană. S-au îndrăgostit într-un context complet nefavorabil – el era însurat şi cu doi copii, ea – fiică de preot care o voia măritată virgină. Au rămas împreună în ciuda tuturor impedimentelor apărute de-a lungul celor trei ani şi jumătate de când au oficializat relaţia, iar în 2018 s-au jucat de-a căsătoria pe nisipul fierbinte din Maldive.

Dintre cei doi, Lidia este ceva mai generoasă din declaraţii publice şi nu rare sunt ocaziile în care îi declară iubirea lui Răzvan pe contul ei de Instagram.

„Tu prea normal, eu nebună!', a scris Lidia pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu Răzvan Simion.

Mesajul cântăreţei nu a fost primit cu aplauze de toţi fanii, unii dintre ei amintindu-şi episodul cu Botezatu, când Lidia ar fi bifat un sărut pasional cu designerul, în culisele „Bravo, ai stil!'.

„Mult prea bun pentru tine, nu îl meriţi deloc. Nu îi placi familia şi îţi fug ochii după alţii!', i-a reproşat unul dintre fani, iar Lidia i-a răspuns amuzată: „Îţi dai seama cât de tare sunt dacă fac toate astea şi el încă stă lângă mine? Asta sunt eu – o perfectă! Ca să vezi că sunt fată bună te aştept pe la noi să-ţi arătăm ce este fericirea şi cum arată ea!'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton