Lidia Buble și Cornel Ilie au lansat noua piesa la Neața. Reacția lui Răzvan Simion, fostul iubit: a plecat din studio

 Cica Cristina
.

Lidia Buble și Cornel Ilie au venit la Neata pentru a-și lansa piesa Vino, du-te, care deja s-a bucurat de un succes imens. Mulți așteptau reacția lui Răzvan Simion, fostul partener, iar aceasta a fost una total neașteptată: nu a fost prezent în studio.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lidia Buble, din nou prezentă la Neața. Vedeta nu s-a mai întâlnit față în față cu Răzvan Simion de data aceasta, dat fiind că prezentatorul a ales să plece din studio.

„Piesa a intrat pe radio până să fie gata. Ne-a prins foarte pe nepregătite. Era piesa pe radio, dar nu se găsea pe nicăieri. A creat o nevoie în plus. Toată lumea dorea ceva ce nu putea sa aibă”, a declarat Cornel Ilie la Neața.

Citește și: Al treilea copil al lui John Legend și a lui Chrissy Teigen a murit la naștere:„Suntem șocați și simțim o durere despre care doar auzi'

Mulți au așteptat momentul unei noi întâlniri la TV între Lidia Buble și Răzvan Simion, însă interviul a fost luat de Dani Oțil, iar Răzvan nici măcar nu a mai fost prezent în platou.

Citește și: Like Creața a dezvăluit a sexul copilului. Prima ecografie cu bebelușul:'Un îngeraș în creștere'

lidialidia

„Nu te-am mai vazut de mult timp”, i-a spus Dani Lidiei Buble.

Răspunsul vedetei a venit imediat: Păi dacă nu mai suntem vecini.

În legătură cu piesa, Lidia Buble a precizat că și-a dorit de mult timp să facă o piesă cu Vunk, însă abia acum „s-au aliniat planetele” și au reușit.

Citește și: Cristina Pană, în război total cu tatăl copilului său:„Domnule avocat, de ce nu plătești pensia alimentară?'

„Cântecul este despre momentele care apar, poate inevitabil, în orice cuplu, în care unul dintre cei doi una simte, alta spune, una gândește, alta face, una plănuiesc împreună și alta se întâmplă. Acest moment real, această emoție plină de tensiune și de emoție, această nesiguranță în celălalt, toate acestea au născut piesa asta, scrisă într-o zi de martie, în carantină. Cu Lidia am vorbit de multă vreme să colaborăm, iar acum ne-am întâlnit la momentul potrivit, în cântecul perfect pentru noi', a declarat Cornel Ilie, potrivit infomusic.ro.
Citeşte întreaga ştire: Lidia Buble, în lacrimi de fericire pe Instagram: „E pentru prima dată! N-am cuvinte!”

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit de aproape 5 luni

Cel care a anunțat despărțirea de Lidia Buble a fost chiar prezentatorul de la ‘Neatza cu Răzvan și Dani. Chiar dacă au încheiat relația, Lidia Buble și Răzvan Simion continuă să colaboreze pe plan profesional.

„O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți pt că mi au oferit prea mult ori prea puțin dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat.

Citește și: Descoperire uluitoare a virusologilor americani:cum este purtat prin aer noul coronavirus. Masca nu ajută cu nimic!

Mă iert pe minte pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipa și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni.

Am fost copil, am fost tânăr iar astăzi sunt înțelept„, a transmis Răzvan la momentul respectiv.

Sursa foto: Facebook, Captura YouTube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton