Lorelai Moșneguțu, fata fără mâini care a câștigat Românii au talent, a împlinit 18 ani. Cum și-a aniversat majoratul

 Cica Cristina
.

Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea Românii au talent în 2017, a împlinit 18 ani și este în culmea fericirii. Iată cum și-a aniversat majoratul și ce cadouri a primit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Și-a serbat ziua de naștere în plină pandemie, iar din cauza restricțiilor nu a avut posibilitatea de a petrece, ca în alți ani, alături de colegi și prieteni. Și-a serbat ziua în familie, fiind răsfățată cu mâncarea ei favorită. De asemenea, sufrageria a fost decorată cu baloane colorate, iar Lorelai a fost foarte bucuroasă de cadourile primite: un laptop performat și o rochiță.

Totodată, a primit o serie de mesaje de felicitare, astfel că nu a putut decât să se declare fericită la finalul zilei.

Citește și: Lidia Buble și Cornel Ilie au lansat noua piesa la Neața. Reacția lui Răzvan Simion, fostul iubit:a plecat din studio

„Dacă în alți ani făceam party cu prietenii și colegii de la școală, acum nu s-a mai putut. Dar mi-au făcut ziua frumoasă toți cei care mi-au scris, m-au sunat să mă felicite, unii chiar din străinătate. Pentru mine, a fost o zi fericită. Am primit cadou o rochiță frumoasă și un laptop performant', a declarat Lorelai Moșneguțu pentru Click!.

Lorelai Moșneguțu a câștigat concursul de talente de la Pro TV în urmă cu 3 ani, făcându-se remarcată la ediția din 2017. De atunci, viața ei s-a schimbat radical. Cu marele premiu și-a cumpărat un apartament, iar viitorul e tot mai promițător. 

Citește și: Al treilea copil al lui John Legend și a lui Chrissy Teigen a murit la naștere:„Suntem șocați și simțim o durere despre care doar auzi'

Lorelai Moșneguțu vrea să facă două facultăți

Lorelai Moșneguțu de la Românii au talent a crescut și este o domnișoară în toată regula. Este în clasa a XI-a, la secţia de Canto Clasic a Liceului de Arte «Bălaşa Doamna» din Târgovişte.

Lorelai-Mosnegutu-1Lorelai-Mosnegutu-1

Pentru viitor s-a gândit că vrea să dea la Psihologie sau la Muzică, eventual să facă ambele facultăți în paralel. „I se potrivesc și o vor ajuta în viață să aibă o meserie și să se întrețină singură. Eu am 68 de ani, știu că va veni o vreme când n-o să mai am forța fizică să o ajut. Îi va fi alături fiul meu în vârstă de 46 de ani, căruia îi zice tată, împreună cu familia lui', a transmis Viorica Pârvan, femeia care a îngrijit-o și a crecut-o pe Lorelai.

Citește și: Like Creața a dezvăluit a sexul copilului. Prima ecografie cu bebelușul:'Un îngeraș în creștere'

Lorelai s-a născut fără mâini, fără femur la ambele picioare, cu o dislocare de şold. Tânăra a învățat în mare parte la domiciliu, fiindu-i destul de greu să se deplaseze la școală. Până acum, se prezenta fizic doar la orele de muzică, unde merge și acum, la teze sau examene.

În 2018 a terminat școala gimazială și a primit premiul I, a avut media cea mai mare. Ea continuă să apară la emisiuni TV, ba chiar oamenii o opresc pe stradă să îi ceară autografe.

Citește și: Cristina Pană, în război total cu tatăl copilului său:„Domnule avocat, de ce nu plătești pensia alimentară?'

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton