Lidia Buble, motivul real pentru care participă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: „Mă duc să...”

 Ifrim Georgiana
.

Lidia Buble a dezvăluit motivul real pentru care participă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'. Cântăreața este una dintre cele 12 vedete care vor petrece două luni în jungla dominicană. Pe rețelele de socializare, aceasta a mărturisit care sunt motivele ce stau în spatele deciziei de a participa la această competiție. Iată ce declarații a făcut cântăreața!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Lidia Buble, motivul real pentru care participă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'. Telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură difuzarea show-ului care supune celebritățile la provocări extreme și le pune față-n față cu cele mai mari fobii ale lor. Din lista concurenților, fac parte: Anisia Gafton,Tania Popa, RUXI, Mara Bănică, Bia Khalifa, Giani Kiriță, Paul Diaconescu, Cristi Mitrea, Alex Bogdan, Răzvan Botezatu și Cornel Palade. La rândul ei, Lidia Buble se regăsește pe această listă și dezvăluit ce a determinat-o să ia parte la acest reality show.

buble-1buble-1

Ce a determinat-o pe Lidia Buble să ia parte la show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'. Cântăreața a fost concurentă și în a patra ediție a emisiunii „Asia Express'. Aceasta a făcut echipă cu sora ei, Estera, și au fost eliminate în semifinala competiției.

Citește și: Cine sunt concurenții de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!12 vedete luptă pentru premiul cel mare

Citește și: Giani Kiriță participă la Sunt celebru, scoate-mă de aici.Concurenții au plecat în Republica Dominicană

Citește și: Radu Ștefan Bănică a lansat prima lui melodie. Ce mesaj i-a transmis Andreea Marin:”Scriu piese de câțiva ani”

Citește și: Ce studii are Gina Pistol.Cum a ajuns, de fapt, să lucreze în televiziune

Lidia Buble, motivul real pentru care participă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'

Fosta concurentă de la Asia Express a vorbit despre motivele care au determinat-o să ia parte la unul dintre cele mai dificile reality show-uri. Timp de două luni, aceasta va trăi sub cerul liber într-o junglă plină de animale și insecte, fără hrană și fără confortul domestic.

„Urmează să plec pentru 2 luni, 2 luni și ceva din țară. Voi fi alături de familia celor de la Pro TV, într-o aventură tare faină, „Sunt celebru, scoate-ă de aici!'. Mă duc să-mi înfrâng niște temeri, să-mi cunosc limitele. Sunt curioasă de ce o să descopăr acolo. Vreau doar să vă gândiți din când în când la mine și să-mi dați energia voastră bună', a declarat Lidia Buble pe rețelele de socializare.

„Probele sunt foarte dure'

Cabral și Adela prezintă noul sezon din Sunt celebru, scoate-mă de aici! Aflați deja în Republica Domincană, cei doi au făcut declarații despre noul proiect.

„Sincer, trebuie să fii nebun să vii aici competitor. Probele sunt foarte dure și pare că dificultatea sporește cu fiecare etapă. Mai mult, concurenții au venit aici pentru a răspunde unor provocări legate de fricile pe care le au… ei bine, până acum ai noștri s-au luptat cu frica de păianjeni, de șobolani, de înălțimi, de șerpi, broaște, crabi și multe alte creaturi. Pe deasupra… nu vă puteți închipui ce scârboșenii au ales să bea și să mănânce!

Ce m-a șocat pe mine este că până acum nu a strigat nimeni „Sunt celebru, scoate-mă de aici!, cu toate că ne așteptam să se întâmple. Sunt tari oamenii, tari de tot!', a susținut Cabral.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton