Lidia Buble a postat o fotografie de când avea cu 12 kg în plus. "Îmi plăceai mai mult așa" - a fost replica fanilor

 Oana Pantazi
.

În ultimii ani, Lidia Buble și-a schimbat aproape complet lookul – începând cu o siluetă mult mai suplă și încheind cu o tunsoare nouă. Iată însă că, atunci când a postat o fotografie de la începutul carierei, vedeta a fost surprinsă să afle că fanii o plăceau și așa, mai plinuță…

Indiferent câte schimbări de look va face Lidia Buble, cu siguranță imaginea întipărită în memoria fanilor va fi cea cu ea din videoclipul Noi simțim la fel (2014), în care artista cântă cu Adi Sînă. Acolo, Lidia are părul lung și obrajii mai rotunjori, diferența de stil vestimentar, dar și de kilograme fiind evidentă. Că admiratorii ei nu au uitat cum arăta artista la începutul carierei avea să se confirme recent, când Lidia a postat pe contul ei de socializare o fotografie de la începutul carierei sale, unde a comentat: „Când aveam pleata lungă și câteva kilograme bune în plus… P.S: aproape 12 kg în plus'.

„Erai perfectă!”

Fanii au apreciat fotografia poate chiar mai mult decât își imagina artista: „Erai mult mai frumoasă atunci”, „Îți stătea bine și așa, să știi”, „Arătai foarte bine cu părul lung”, „Erai perfectă. Din păcate, showbizz-ul vă transformă în somalezi albi, concurenți la hungergames”… a conchis un fan cu umor. Pe scurt, paradoxal, Lidia Buble arăta la fel de bine și cu 12 kilograme în plus, ba chiar, după cum comentează unii dintre fanii ei, era mai apetisantă când avea forme. Așadar, de gustibus non est disputandum!

Fotografia în care Lidia Buble avea părul lung și 12 kilograme „în plus”.Fotografia în care Lidia Buble avea părul lung și 12 kilograme „în plus”.

Foto: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton