Andra, prima declarație după ce a plecat de la Vocea României: "Mi-am dat seama că trebuie să spun stop!"

 Dumba Gabriela
.

Sezonul 9 al show-ului „Vocea României' aduce o supriză pentru telespectatori: Horia Brenciu îi ia locul Andrei, la pupitrul juraţilor. Andra a declarat, în exclusivitate pentru VIVA!, că programul mult prea încărcat a determinat-o să renunţe la fotoliul roşu de la Vocea României, însă va rămâne, totuşi, în juriul „Românii au talent'.

Andra pleacă de la Vocea RomânieiAndra pleacă de la Vocea României

„După un an în care am încercat să fac parte și din juriul de la Românii au talent, și din grupul de antrenori de la Vocea României, să am și două turnee simultan (Tradițional – care apropo pe 1 decembrie o sa fie la Cluj, de obicei era live-ul de la Voce| și Live & Crunchy), plus videoclipuri și colaborări muzicale, am ajuns într-un punct în care mi-am dat seama că trebuie să spun stop.

Vocea României este una dintre emisiunile preferate, o urmăresc încă de la primul sezon, dar a trebuit sa renunț la fotoliul meu roșu, stiind că este cea mai bună decizie acum!

De Românii au talent sunt mult mai atașată dupa 9 sezoane încheiate. Așa că o să rămân în continuare telespectatoare fidelă Vocii României și le urez succes prietenilor și colegilor mei care sunt acolo', a declarat Andra, în exclusivitate pentru VIVA!.

Pe de altă parte, revenirea lui Horia Brenciu la Vocea României vine să confirme zvonul potrivit căruia show-ul X FACTOR va fi scos din grila Antena 1.

„Revenirea la Vocea României este neașteptată, binevenită și, recunosc, emoționantă. În acest sezon voi fi calm, liniștit, nu mă voi mișca de pe scaun, nu mă voi certa cu nimeni și sub nicio formă nu voi cânta din când în când cu band-ul emisiunii. Voi fi precum un maestru yoghin. Voi căuta o voce nouă, plină de viață, o voce care să-mi aducă cel de-al treilea titlu.', a declarat Horia Brenciu. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton