Leonard Miron și iubitul lui, Miguel, și-au dorit să adopte un copil. De ce au renunțat

 Laciu Andreea
.

Leonard Miron (51 de ani) și Miguel Gonzales de la Fuente (49 de ani) și-au asumat povestea lor de iubire în anul 2012. Cei doi sunt în continuare foarte fericiți împreună, chiar dacă au trecut prin multe momente grele. Una dintre dorințele lor a fost să adopte un copil, dar acest vis nu s-a mai împlinit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În prezent, Leonard și Miguel locuiesc în Anglia, dar fostul prezentator TV cutreieră întreaga lume alături de partenerul lui de viață. Cei doi se iubesc enorm și au dorit să devină părinți, fie printr-un proces de adopție, fie cu ajutorul unei mame surogat.

Leonard Miron a povestit acum, pentru Fanatik, ce s-a întâmplat, de fapt, cu această dorință a celor doi.

În privinţa copiilor, am varianta sănătoasă şi varianta nesănătoasă. Cea nesănătoasă: copiii sunt un rău necesar. Îmi plac copiii, dar ai altora. Glumesc. Şi pentru mine, şi pentru Miguel copiii sunt o oportunitate de a ne întoarce puţin la cum eram pe vremuri. Într-un fel asta ne face pe noi foarte flexibili şi versatili şi uşor adaptabili la ce ni se întâmplă în jur”, a mărturisit fosta vedetă de televiziune.

leonard-miron-8leonard-miron-8

Leonard Miron și iubitul spaniol și-au dorit să adopte un copil

Chiar dacă erau dispuși să apeleze la mai multe variante pentru a-și îndeplini acest vis, cei doi au realizat că un copil reprezintă o responsabilitate mult prea mare pentru ei.

Normal că ne-am fi dorit copii, a şi fost o idee să adoptăm, dar un copil este o responsabilitate şi deocamdată nu cred că suntem noi destul de responsabili să ne asumăm o asemenea sarcină. De aceea ‘profităm, cu ghilimele, de copiii celorlalţi.

Am nişte vecini, chiar în casa de lângă noi, în Anglia, Penelope, care au o fetiţă care împlineşte un an. Doamne, este răsfăţata noastră, îi luăm cadouri, petrecem timp împreună…', a dezvăluit Leonard Miron, pentru sursa citată anterior.

Citește și: Cu ce altă boală cumplită se confruntă Leonard Miron, după ce s-a vindecat de cancer:”Am apelat la ajutor specializat!”

Citește și: O mai ții minte pe Mirela Zeța, actrița care o imita pe Andreea Marin la Mondenii? Ce face și cum arată acum

Citește și: Cum s-a schimbat viața lui Leonard Miron la un an de când și-a pregătit locul de veci. A luptat cu cancerul, dar și cu infecția COVID-19

Leonard și Miguel adoră copiii

Cei doi iubesc totuși foarte mult copiii, mai ales pentru că Leonard s-a împrietenit la cataramă și cu nepoții iubitului spaniol, cu toate că au renunțat la ideea de a avea propriul copil.

Eu cred că, şi Miguel la fel, copiii sunt o şansă pentru noi să ne reamintim cum am fost. Miguel, de exemplu, are doi nepoţi – un băiat şi o fată -, copiii surorii lui, de care eu sunt foarte apropiat, foarte legat. Daniel face 22 de ani, iar Gema 18 ani şi, de multe ori, ei petrec mult timp cu mine, pentru că eu sunt cam de aceeaşi vârstă cu mama lor, dar nu e relaţia aia strictă ca între părinţi şi copii.

Dar uneori fac nişte lucruri care mă enervează, care nu mi se par corecte şi, în loc să le explic logic, stau şi mă apuc şi le dau lecţii pornind cu fraza ‘pe vremea mea… . Ceea ce este o mare prostie! După aia stau şi mă gândesc cât mă enerva pe mine să înceapă cineva cu: pe vremea mea… ', mai spune Leonard Miron.

Leonard Miron, replici dure pentru Marina Almășan și Andreea Marin

Zilele acestea, fostul prezentator de televiziune este implicat într-un scandal care a ținut prima pagină a ziarelor. Leonard Miron a transmis un mesaj usturător pentru cele două vedete.

„Eu cu Marina ne ştim din 1990, de la ‘Veniţi cu noi pe programul 2. Uitându-te la istoria ei în TVR, păi, scuză-mă, dar mariajul ei cu TVR este mai interesant decât mariajul Adrianei Bahmuţeanu cu Prigoană. Ea a divorţat şi s-a recăsătorit cu oricine a avut influenţă, a fost puternic, cu o viteză surprinzătoare.

Fără răutate, îmi asum tot sandalul, dar uită-te şi la Marina şi la Andreea, au fost geniale: Surprize, surprize şi Ceaiul de la ora 5. Tot ceea ce a urmat a fost aceeaşi Marie, cu altă pălărie”, este o parte din mesajul lui Leonard Miron.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton