Adriana Trandafir, clipe de coșmar la Asia Express 4. Fiica ei, Maria Speranța, a avut nevoie de medic: "Am îmbătrânit 10 ani!"

 Dumba Gabriela
.

Adriana Trandafir a trecut prin clipe de coșmar la Asia Express 4, după ce fiica ei a avut nevoie de medic. Actrița s-a panicat și spune că a îmbătrânit 10 ani când a văzut că Maria Speranța se simte rău și trebuie să plece în cursă singură. Din fericire, tânăra și-a revenit și a reintrat în competiție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

După ce fiica ei s-a confruntat cu probleme de sănătate în primele zile din competiția Asia Express 4, Adriana Trandafir se simțea neputincioasă, știind că tânăra are nevoie de ajutor, dar fără ca ea să poată face ceva, scrie a1.ro.

actrita-adriana-trandafiractrita-adriana-trandafir

„Am avut parte de o zi foarte grea, când am început ziua fără Maria Speranța, neștiind nimic de ea, că a spus că a luat-o medicul, că nu s-a simțit bine și am fost în cea mai cumplită situație din care am îmbătrânit 10 ani. Am plecat în cursă singură', a povestit Adriana Trandafir, care își dorea să știe doar că fiica ei e bine.

Cu lacrimi în ochi, Adriana Trandafir a mărturisit că nu a vrut să vină în emisiune cu fiica ei pentru că a simțit multă teamă.

Trebuie să recunosc. Mi-a fost frică', a zis concurenta Asia Express.

Actrița s-a îngrijorat pentru Maria Speranța și spera să depășească rapid situația neprevăzută.

A fost foarte greu, dar nu mă plâng, pentru că, uite, lucrurile s-au așezat. Maria Speranța a venit la un moment dat în timpul cursei, ceea ce a fost cea mai frumoasă întâlnire', a mai declarat actrița.

Citește și: Cum s-a îmbolnăvit Adriana Trandafir de COVID și lupta pe care a dus-o pentru a trăi:„Am fost sigură că am să mor’

Citește și: Ce relație au acum Burlacul Andi Constantin și Hannelore de la Insula Iubirii:'Faptul că a existat o conexiune între noi…'/ EXCLUSIV

Citește și: După ce s-a vindecat de COVID-19, Adriana Trandafir s-a reprofilat. La 64 de ani, actrița a devenit acrobată de circ

Adriana Trandafir, ce nu se vede la TV din Asia Express 4

Pe lângă faptul că Maria s-a confruntat cu probleme de sănătate și acest lucru a copleșit-o pe Adriana Trandafir, dar și oboseala și-a spus cuvântul.

Este așa o stare ciudată să împletești disperarea cu fericirea. Nu știi niciodată ce va fi. Este o poveste care arată într-un fel de la televizor și în alt fel dacă o trăiești', a explicat Adriana.

Ceea ce văd cei de acasă nu se compară cu cee ace trăiesc acolo ele din postura de concurenți, această competiție fiind una presărată cu multe sarcini pe care nimeni nu și le-ar fi putut imagina.

Este foarte greu să nu ai timp să te uiți în stânga și-n dreapta. De foarte multe ori am pus concursul pe primul loc față de mâncare, față de pauze', spune Maria Speranța.

Această competiție vine cu multe sacrificii, determinându-le pe cele două concurente Asia Express să uite și de foame, și de sete, și de odihnă.Chiar dacă au fost clipe extreme, în care amândouă și-au dorit să renunțe, Maria a mărturisit că adrenalina a fost cea care a dictat pentru ele.

Adrenalina îți spune să nu renunți', zice Maria.

Unul dintre cele mai grele momente este autostopul. Adriana a povestit că a încercat să facă autostopul timp de 2 ore și nu a oprit nicio mașină.

În zilele în care este lockdown și stai o oră și nu vine nimeni, dacă este o mașină nu se oprește', a completat Maria.

Cei care deschid porțile sunt cei fără bani. Oamenii simplii sunt ca și copiii. Înțeleg imediat, nu se complică, nu întreabă', a constatat Adriana Trandafir despre oamenii blânzi din Asia. Sunt cei care au cel mai mult de dat', a mai completat Maria.

Chiar dacă la început celor două concurente le-a fost rușine să ceară mâncare, Adriana spune că nevoia le-a învățat.

Am făcut sarmale, am băut ceai făcând sarmale', a povestit Adriana Trandafir.

În toate probele de până acum, Maria e mândră că ea și mama ei s-au descurcat cu orientarea în spațiu, deși Adriana este uneori cea dezorientată.

Cine este Maria Speranța de la Asia Express 4, fiica Adrianei Trandafir

Fiica Adrianei Trandafir are un nume cu totul deosebit: Maria Speranța. Este o tânără superbă și seamănă foarte mult cu mama ei, la fel ca Ștefan. Însă, niciunul dintre frați nu au pornit pe drumul actoriei.

Mai mult decât atât, Maria Speranța locuiește și la mare distanță de îndrăgita actriță.

Maria Speranța atrage toate privirile, oriunde își face apariția. Brunetă, superbă și talentată, o face mândră pe mama ei. Dacă Ștefan, fratele Mariei, este avocat, tânăra a plecat în Olanda, unde este studentă la Marketing. De altfel, acesta este și motivul real pentru care fiica actriței nu locuiește în România.

Într-un interviu pentru Libertatea, actrița a recunoscut că Maria Speranța a simțit ca o povară faima mamei ei.

„Maria Speranța este studentă la Haga, la Relații Internaționale, face Marketing. Când și-a făcut dosarul, a avut de completat un chestionar. Una dintre întrebări a fost – nu mi-a spus, dar am văzut – care este cel mai greu lucru pe care l-a rezolvat? Iar ea a spus: Cel mai greu lucru pentru mine a fost să ies din umbra mamei mele și lumea să mă recunoască după umbra mea.

M-a durut foarte tare, pentru că eu nu am fost o mamă care să îi scoată în față, să se afișeze cu ei, să spun tot timpul că sunt copiii mei, nu … Maturitatea asta m-a durut, dar a fost o durere care mi-a făcut și bine’, a spus Adriana Trandafir.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton