Leo de la Strehaia a suferit un accident vascular cerebral în închisoare. Mesajul mamei sale: „Să vă rugați pentru copilul meu! Au zis medicii că...”

 Ifrim Georgiana
.

Leo de la Strehaia a suferit un accident vascular cerebral în închisoare. În luna septembrie a anului trecut, cunoscutul cântăreț de manele, pe numele său real Ion-Stelică Mihai, și mama acestuia, Maria Mihai, au fost condamnați la închisoare cu executare, într-un dosar de evaziune fiscală. În urmă cu puțin timp, se pare că manelistul a suferit un AVC și a ajuns de urgență la spital. Iată mesajul disperat al mamei sale!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În septembrie 2021, Leo de la Strehaia și mama acestuia au fost condamnați la închisoare cu executare. În minuta Curții se Apel București, se arata că manelistul a fost condamnat pentru „săvârşirea infracţiunii de tentativă la stabilirea cu rea-credinţă de către contribuabil a impozitelor, taxelor sau contribuţiilor, având ca rezultat obţinerea fără drept a unor sume de bani cu titlu de rambursări sau restituiri de la bugetul general consolidat'. Noaptea trecută, se pare că Leo de la Strehaia a suferit un accident vascular cerebral și se află în stare gravă la spital.

eo9eo9

Leo de la Strehaia a suferit un accident vascular cerebral în închisoare. După ce a fost condamnat, manelistul susținea că el și mama lui ar fi fost judecați cu „japca', având în vedere că aceștia erau bolnavi de Covid-19 și se aflau în izolare.

Citește și: Leo de la Strehaia și mama lui, condamnați la închisoare cu executare.Ce pedeapsă au primit

Citește și: Leo de la Strehaia i-a făcut plângere, la Poliție, lui Florin Salam.De ce s-au certat

Citește și: La 46 de ani, Alicia Silverstone a pozat goală pentru organizația PETA:”Niciodată nu m-am dezbrăcat în filme”

Citește și: Jean Paler a fost discriminat de polițiștii din Germania, în urmă cu 15 ani:„Mi-au aruncat toate hainele pe șosea'

Leo de la Strehaia a suferit un accident vascular cerebral în închisoare

În urmă cu o zi, cântărețul de manele a ajuns într-o stare critică la spital. Se pare că acesta a suferit un accident vascular cerebral, iar mama acestuia a subliniat că Leo de la Strehaia s-ar confrunta și cu alte probleme de sănătate. Pe canalul de Youtube, patroana, așa cum i se spune Mariei Mihai, i-a rugat pe cei care o urmăresc să se roage pentru viața fiului ei.

„Sunt amărâtă, vai de capul meu. Să vă rugați pentru copilul meu! Are un cheag de la inimă la creier și au zis medicii că e grav. Să vă rugați pentru el! El a făcut bine la toată lumea! El are și alte probleme de sănătate!', este mesajul mamei sale pe YouTube.

Femeia în vârstă de 61 de ani a fost condamnată la 2 ani de detenţie. Se pare că aceasta ar fi fost eliberată din închisoare în urmă cu o lună.

Manelistul, coamdamnat pentru evaziune fiscală

În septembrie 2021, Leo de la Strehaia a fost condamnat la doi ani și jumătate de detenție, într-un dosar de evaziune fiscală. În același dosar, au fost reținuți și mama acestuia Maria Mihai (Patroana), fratele vitreg, Ioan Mihai zis Mex, și vărul, Gheorghe Gheorghe.

Se pare că familia cântărețului de manele ar fi făcut bani din comercializarea ilegală cu combustibil. După condamnare, sora manelistului susținea că membrii familiei ei se confruntă cu probleme de sănătate și că, la aceal moment, erau infectați cu COVID-19.

„S-a întâmplat într-un dosar vechi, în care tata a fost. Patru zile mai avea până la prescripție și nu a mai luat în considerare nicio cerere, nu a mai luat nimic în considerare, că se apropia prescripția.

Mama e bătrână, cu accident vascular, și fratele meu are accident vascular și cu COVID.Toți trei!  Și nu a interesat pe nimeni. L-a luat cu COVID, că se apropia prescripția', a declarat sora cântărețului Leo de la Strehaia la Antena 3.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton