Cum s-a schimbat relația dintre Roxana Vancea și Dragoș Paiu, la un an de când au devenit părinți: „Nu-mi mai permite timpul să...”

 Ifrim Georgiana
.

Cum s-a schimbat relația dintre Roxana Vancea și Dragoș Paiu, la un an de când au devenit părinți. În luna noiembrie a anului trecut, cei doi au devenit părinții unui băiețel superb, pe nume Zian. Recent, bruneta a făcut câteva declarații referitoare la schimbările care s-au produs în stilul ei de viață de când a devenit mamă. Aceasta a recunoscut că și-a făcut ordine în priorități, în schimb, timpul nu-i mai permite să defășoare activitățile de dinainte. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit în anul 2019. În luna noiembrie a anului trecut, cei doi au devenit părinții unui băiețel de nota 10. Partenerul brunetei mai are un fiu din relația anterioară, pe nume Milan. Recent, Roxana Vancea a făcut o serie de declarații despre schimbările prin care trecere căsnicia ei, de la venirea pe lume a lui Zian. Aceasta a recunoscut că nu este ușor, însă ambii băieței sunt cuminți, ceea ce îi ușurează cu mult treaba.

v9-1v9-1

Cum s-a schimbat relația dintre Roxana Vancea și Dragoș Paiu, la un an de când au devenit părinți. Pe rețelele de socializare, fosta asistentă TV postează adesea imagini cu cei doi copii și cu soțul ei. Aceasta a recunoscut că nu ia în calcul o revenire în televiziune, având în vedere că își dorește să se dedice vieții de familie.

Citește și: Ce probleme are Roxana Vancea, la 1 an de când a născut:”Îmi confunzi picioarele cu bețele de la schiuri”

Citește și: Roxana Vancea, fosta iubită a lui Mihai Bendeac, a rupt orice legătură cu actorul:”Nu am mai vorbit de mai bine de trei ani”

Citește și: „Nevastă-mea zice că nu stau destul pe acasă”.Cum își crește Codin Maticiuc copiii

Citește și: Bănel Nicoliță are o nouă iubită, la aproape 3 ani de la divorț:„Sunt într-o relație. Nu pot să ascund faptul că…'

Cum s-a schimbat relația dintre Roxana Vancea și Dragoș Paiu, la un an de când au devenit părinți

Fosta asistentă TV a mărturisit că viața ei s-a schimbat la 360 de grade de când l-a adus pe lume pe Zian. Bruneta și-a făcut ordine în priorități și își dedică cea mai mare a timpului celor doi copii. În schimb, Roxana Vancea se bucură că cei mici sunt cuminți, lucru care îi ușurează cu mult postura de mamă.

„S-a schimbat tot. Toate prioritățile, toată rutina mea, tot. E greu, dar și foarte frumos. Amândoi sunt destul de cuminți și astfel îmi ușurează din muncă', a dezvăluit Roxana Vancea într-un interviu oferit pentru cancan.ro.

„Nu mai putem merge la sală împreună'

Când vine vorba despre relația cu soțul ei, Roxana Vancea a recunoscut că și acest capitol a suferit mari schimbări. Se pare că brunetei nu-i mai rămâne prea mult timp pentru viața de cuplu, chiar dacă cei doi soți își fac nenumărate planuri de viitor.

„Avem o relație destul de normală. El petrece destul de mult timp în sală, iar când vine acasă, cu cei mici. S-au schimbat destule, pentru că nu-mi mai permite timpul să fac tot ce făceam înainte. Nu mai putem merge la sală împreună, la filme etc. În rest, avem aceleași activități ca înainte.

Am făcut din copiii mei o prioritate. Pe Milan îl împart cu mama lui, însă Zian nu stat mai mult de 3 ore legate fără mine. Sunt mereu dornică să citesc, să mă documentez despre creșterea armonioasă a copiilor, despre sănătatea lor, despre orice ține de copiii', a încheiat bruneta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton