Legătura neștiută dintre Nicole Cherry și Cornelia Catanga: "Mă mândresc cu asta"

 Dumba Gabriela
.

În urmă cu ceva timp, Nicole Cherry a făcut o dezvăluire care a uimit pe toată lumea, la vremea aceea. Cântăreața mărturisea că este de etnie rromă și nepoata lui Aurel Pădureanu, soțul regretatei Cornelia Catanga.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Lui Nicole Cherry nu i-a fost niciodată rușine cu etnia ei, ba dimpotrivă. Asumată și mândră de familia ei, artista a dezvăluit că și ea este de etnie rromă și nu are nici o problemă cu asta. În plus, Nicole se mândrește cu legăturile ei de rudenie cu Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga.

aurel-padureanu-1-840×500aurel-padureanu-1-840×500

„Eu sunt de etnie romă. Nu am spus până acum acest lucru pentru că nu am fost întrebată. Mă mândresc cu asta şi am recunoscut, aşa cum şi Connect-R a recunoscut. Sunt nepoata lui Aurel Pădureanu. El este frate cu bunica mea. Sunt nepoata domnului Aurel şi a Corneliei Catanga', a declarat Nicole Cherry la Antena Stars, acum ceva timp.

După moartea Corneliei Catanga, Nicole a vorbit despre cât de importantă a fost regretata cântăreață de muzică lăutărească pentru și cât de dificil îi este să admită că nu mai este printre noi.

„Anul trecut am pierdut-o pe bunica mea. Acum a murit și Cornelia. Bunica mea era soră cu domnul Pădureanu', a declarat Nicole Cherry la Antena 3.

„I-am transmis condoleanțe. domnului Pădureanu Nu mă pricep deloc la toate astea. Singura înmormântare la care am fost a fost a bunicii mele, efectiv, nu pot. De atunci nu am reușit. De fiecare dată când e o chestie de genul e foarte greu pentru mine', a mai declarat Nicole Cherry.

Citește și: Cum arată mormântul fiului lui Nelu Ploieșteanu, la doi ani după deces.Locul de veci este plin de jucării

Citește și: Nelu Ploieșteanu și soția, dărâmați de moartea fiului lor:„Eu am mers la psiholog, ea nu a vrut. Plânge mereu’

Citește și: Cornelia Catanga a fost înmormântată. Au participat doar 15 persoane. Niciun artist n-a fost prezent

Alți doi artiști de muzică lăutărească, Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă, sunt în spital

Gabi Luncă este internată la secția ATI a Spitalului Județean Ilfov. Artista are 81 de ani, iar starea ei stabilă și nu are febră, au spus medicii.

„Este stabilă, cooperant, dar este nevoie de masca de oxigen. Ținând cont de vârsta dânsei nu ne putem pronunța. I-a fost administrat un tratament sigur și așteptăm să dea rezultat, sperăm, ne rugăm. Ea nu a știu că a avut COVID, vreau să cred că nici acum nu știe. Ea știe că are o pneumonie, ea a mai avut una.’, a declarat fiica lui Gabi Luncă.

Gabi Luncă a suferit de cancer de sân și a petrecut mult timp în spitale, chinuită de tratamente și ședințe de chimioterapie care și-au pus amprenta asupra fizicului, dar și psihicului său. S-a îndreptat spre Dumnezeu, care, spune ea, i-a dat putere și a reușit să treacă cu bine peste această încercare.

Și Nelu Ploieșteanu are COVID-19 și se află la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală. Inițial, artistul a refuzat internarea, dar ulterior s-a întors în stare gravă, dar fiind că avea o fibroză pulmonară veche.

Cântărețul a mai avut probleme de sănătate în trecut cu plâmânii. În urmă cu aproximativ 8 ani, el a fost internat tot la spitalul Floreasca cu probleme respiratorii. Apropiații lui au spus atunci că ar fi făcut pneumonie.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton