Cristina Cioran, prima poză cu burtica de gravidă: „Nu vreau să nasc natural”

 Mirea Roxana
.

Cristina Cioran este însărcinată cu primul copil la aproape 44 de ani. Aceasta își pierduse speranța că ar putea deveni mamă într-o zi, însă rugăciunile i-au fost ascultate și vedeta trece prin cele mai fericite clipe din viața ei. Cristina Cioran nu a dat marea veste încă de la începutul sarcinii, ci a așteptat să fie sigură că totul este bine.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cristina Cioran este însărcinată la aproape 44 de ani. Aceasta a publicat pe Instagram prima fotografie în care se poate observa burtica de gravidă.

Cristina Cioran și iubitul ei, Alex Dobrescu, și-au dorit să devină părinți. În primele trei luni de sarcină, aceasta s-a simțit destul de rău și nu a vrut să dezvăluie că este însărcinată de teamă să nu apară complicații.

cr1cr1

De asemenea, Cristina Cioran nu vrea să nască pe cale naturală.

Am temeri mari cu creșterea în greutate, deja am luat câteva kilograme. Am o doctoriță foarte bună, e pregătită pentru orice. Voi merge pe indicația ei. Nu vreau să nasc natural. Vreau să-mi rămână corpul la fel. Cel mai probabil voi face cezariană', a declarat Cristina Cioran.

Citește și: Momente grele pentru Cristina Cioran, gravidă la 44 de ani:”Mi-a fost teamă să nu pierd sarcina, riscurile erau mari!”

Citește și: Cristina Cioran, însărcinată la 44 de ani:”Ne-am dorit foarte mult un copil!”

Citește și: Dani Oțil va fi tată pentru prima oară.Gabriela Prisăcariu e însărcinată și a postat prima fotografie cu burtica de gravidă

Citește și: Maia Morgenstern, amenințată cu moartea:„Nu mă voi opri până nu va fi jumulită de vie'. Actrița a depus plângere la Poliție

Cristina Cioran, însărcinată la 44 de ani

După ce s-a despărțit de Traian Văduva înainte de nuntă, după 10 ani de relație, Cristina Cioran a cunoscut un alt bărbat și de 7 luni este cea mai fericită. Dragostea lor este acum încununată de un copil, care va veni pe lume în această toamnă.

Cristina Cioran spune că primele simptome au apărut când era la birou și și-a făcut un test de sarcină. Era deja în luna a patra. Aceasta a declarat că ea și Alex Dobrescu și-au dorit acest copil. De asemenea, copil va veni pe lume în această toamnă.

„Eram la birou, am făcut un test și lui i-am dat mesaj. S-a bucurat foarte tare. Este o sarcină dorită, ne-am dorit foarte mult și nu știu dacă ne-am pregătit.

E o relație neașteptată, ne-am dorit să facem și copii. Abia după ce am aflat rezultatele tuturor testelor, adică săptămâna trecută, m-am putut să mă bucur cu adevărat. Știu că va fi greu, lunile astea trei au fost grele, mi-a fost rău. Dar le aștept și pe următoarele trei, și celelalte. Sunt în săptămâna treisprezece și în luna septembrie trebuie să nasc., a spus Cristina Cioran în direct la „Vorbește lumea.

Vedeta a mai amintit că medicul i-a făcut câteva recomandări: „Acum fac un tratament cu hormoni pentru ca e indicat. Totul la recomandarea medicului meu, a mai spus viitoarea mamă.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton