Le mai ții minte pe nepoatele Părintelui Galeriu? Cum mai arată și cu ce se ocupă acum gemenele cântărețe Ruxandra și Beatrice!

 Oana Pantazi
.

Imediat după Revoluție, românii au aflat cu uimire că Părintele Galeriu are două nepoate, surori gemene, care au îmbrățișat cariera artistică. Iată ce fac acum Ruxandra şi Beatrice, care și-au împlinit visul de a cânta pe marile scene!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

La începutul anilor 90, Ruxandra și Beatrice, nepoatele Părintelui Galeriu, au intrat destul de repede în atenția presei mondene, cu atât mai mult cu cât legătura dintre ele și cuviosul părinte nu le „califica” mai deloc pentru o carieră artistică.

„Bunicul nostru a fost reticent”

În pofida acestui fapt, gemenele, care au absolvit Școala Populară de Artă la clasa Mihaelei Runceanu, nu au renunțat la visul lor.

„Bunicul nostru, părintele Galeriu, a fost reticient la început, dorea mai degrabă să evoluăm în corul bisericii unde era paroh. Dar văzând evoluția ulterioară, a agreat cariera artistică şi noi ştim că am avut și binecuvântarea lui și că el, mama și tata ne veghează în continuare de sus și se bucură că ne facem meseria cu pasiune și dedicare”, declara Beatrice.

Citește și: Anamaria și Tudor Ionescu au povestit în premieră cum au trecut peste infidelitatea în cuplu: „A fost cel mai dificil moment din viața noastră”. Ce a însemnat a doua șansă pentru ei / EXCLUSIV

Concerte în toată lumea

În 1993, cele două surori, care seamănă ca două picături de apă, și-au încercat nocul peste graniţă și au devenit faimoase în toată lumea. „Atunci, la inițiativa soțului meu, care este și a fost de la început și managerul nostru, am format trupa The Twins şi am plecat într-un turneu în Japonia. Din trupă făceau parte Virgil Popescu și tânărul, la acea vreme, Ovi, cu care am păstrat o prietenie strânsă de-a lungul anilor și cu care colaborăm și acum adesea în concerte, spune Beatrice, conform avantaje.ro.

De-a lungul anilor, Ruxandra și Beatrice au cântat în întreaga lume, după turneul din Japonia, unde au cântat la un hotel din Tokio, ofertele începând să curgă. Cele două surori au petrecut doi ani în Japonia, aproape patru în Dubai, cinci în China, un an în Hong Kong, au urmat Indonezia, Singapore, Egipt şi multe alte ţări. Cele două surori, acum în vârstă de 47 de ani, au devenit tot mai solicitate, susținând concerte în lanțurile hoteliere Ritz Carlton, Hilton, dar şi în singurul hotel de 7 stele: Burj Al Arab.

Citește și: Andreea Bălan are un nou iubit. Primele imagini cu bărbatul cu care și-a refăcut viața după despărțirea de George Burcea

106066641-3068540579848622-3976287010145168019-n106066641-3068540579848622-3976287010145168019-n

Povești de iubire diferite

Acum artistele locuiesc în România, dar sunt în continuare solicitate pentru turnee în hotelurile din Europa și Asia, unde au contracte care durează luni de zile. Dacă în plan profesional viața lor a fost oarecum liniară, în plan amoros, cele două au avut o soartă diferită…

În 2006, Ruxandra devenea cea mai vânată vedetă, din cauza relației sale cu Sven Goran Eriksson, fostul antrenor al naționalei de fotbal a Marii Britanii. Doi ani a durat relația lor, pe care s-au străduit din răsputeri să o ascundă de paparazzi, însă, în cele din urmă relația lor a luat sfârșit.

Beatrice a avut mai mult noroc decât sora ei, aceasta căsătorindu-se cu Dani Cioacă, managerul trupei lor, și i-a dăruit acestuia un băiețel, Chris, acum în vârstă de 12 ani. Între timp, a ieșit soarele și pe strada Ruxandrei, care multă vreme după despărțirea de Sven Goran Eriksson nu a mai avut niciun iubit.

A ieșit soarele și pe strada Ruxandrei

Iată însă că, anul trecut în aprilie Ruxandra a îmbrăcat rochia de mireasă, iar alesul ei, Manuel, este un spaniol de 34 de ani, cu 13 mai tânăr decât ea, acum director în cadrul unui complex hotelier din nordul Bucureștiului.
La nunta ei a participat și buna sa prietenă Luminița Anghel, care, recent, a postat o fotografie pe contul ei de socializare în care apare alături de gemene, alături de un mesaj emoționant.

Citește și: 10 ani de la moartea Mădălinei Manole. Scrisoarea emoționantă a celui mai bun prieten al cântăreței: „Nu pot să mă despart de tine!”

 'Ele sunt gemenele mele preferate, Ruxi și Bety Galeriu. Ne știm de 30 și ceva de ani. Nu ne-am certat niciodată. Este greu de crezut într-o lume a femeilor atât de capricioasă și plină de toane. O prietenie ce nu poate fi stricată de nimeni și de nimic. Vă iubesc, dragele mele frumoase și bune! Suntem printre cele norocoase, zic…', a scris Luminița Anghel. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton