Cu o avere de 1 miliard de dolari, Victoria și David Beckham sunt doi părinți super generoși! Ce cadou fabulos de nuntă va primi fiul lor, Brooklyn

 Oana Pantazi
.

Brooklyn, fiul Victoriei și al lui David Beckham, în vârstă de 21 de ani, urmează să se însoare curând cu aleasa inimii sale, actrița Nicola Peltz. Părinții mirelui s-au decis să le facă celor doi viitori însurăței un cadou special de nuntă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Brooklyn Beckham s-a decis că a venit timpul să devină familist, la doar 21 de ani. În pofida vârstei fragede însă, fiul cel mare al Victoriei și al lui David Beckham, a bifat o lungă listă de relații amoroase cu tinere mai mult sau mai puțin celebre, așadar cu siguranță a ales-o pe frumoasa Nicola Peltz în cunoștință de cauză…

Citește și: Ce dietă ține Silvia Dumitrescu, la 60 de ani. A slăbit 14 kilograme în 4 luni și s-a pozat în costum de baie: „Am urmat un regim strict”

Brooklyn-Beckham-_i-Nicola-Peltz-nuntă-1Brooklyn-Beckham-_i-Nicola-Peltz-nuntă-1

Brooklyn și Nicola vor fi la casa lor la propriu

Și pentru ca cei doi tineri însurăței să pornească în viață cu dreptul, părinții lui Brooklin au decis să le dăruiască îndrăgostiților o casă, scrie The Sun. Victoria (46) și David (45) deţin un imperiu la nivel de proprietăţi imobiliare, acestea fiind evaluate la 62 de milioane de lire sterline, în timp ce averea lor comună se ridică la 1 miliard de dolari, așadar e de înțeles de ce au decis să-i facă fiului lor un cadou atât de costisitor.

Chiar dacă vor petrece mult timp în America, Brooklyn a dorit ca el și Nicola să aibă casa lor și în Anglia, așadar noul lor cuibușor va fi acolo.

Citește și: Averea lui Alexandru Arșinel: patru imobile, iar vila de la 2 Mai o închiriază pentru turiști. Cât costă cazarea pentru locuința de la mare

Cel mai norocos bărbat din lume

Tânărul de doar 21 de ani este pregătit să facă pasul cel mare alături de iubita lui care este cu 4 ani mai mare decât el. Brooklyn Beckam este îndrăgostit iremediabil de Nicola Peltz și a cerut-o în căsătorie. Dacă până acum fiul cel mare al Victoriei și al lui David Beckham își creionase imaginea unui cuceritor care frânge inimi, acum se pare că iubita lui i-a pus capac.

B.BeckhamB.Beckham

Brooklyn Beckam a anunțat pe una dintre rețelele de socializare că și-a cerut iubita în căsătorie și a promis public că va fi cel mai bun soț și tată. Se pare că planurile tânărului cu Nicola Peltz sunt mărețe și se gândesc deja la întemeierea unei familii.

‘Acum două săptămâni mi-am întrebat sufletul-pereche dacă vrea să se căsătorească cu mine și a zis DA. Sunt cel mai norocos bărbat din lume. Promit că o să fiu cel mai bun soț și cel mai bun tată într-o zi! Te iubesc!’, a scris Broolyn Beckham pe Instagram.

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton