Johnny Depp a recunoscut că i-a dat fiicei sale marijuana pe când avea doar 13 ani! Motivația actorului este halucinantă

 Oana Pantazi
.

Johnny Depp a reușit din nou să agite apele, de data aceasta cu o declarație în care a susținut cu seninătate că i-a dat droguri fiicei sale, Lily Rose, pe când aceasta avea doar 13 ani!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Aflat în plin proces cu tabloidul The Sun, care a afirmat că o abuza fizic pe fosta sa soție, Amber Heard, actorul Johnny Depp a făcut o mărturisire halucinantă chiar în sala tribunalului unede se desfășura procesul. Acesta a recunoscut că i-a dat fiicei sale Lily Rose să încerce marijuana pe când avea doar 13 ani…

Citește și: Adevărul despre relația dintre Andreea Bălan și George Burcea, la 6 luni de la despărțire! Ce se întâmplă cu cele două fetițe, în timpul procesului de divorț

Un tată „responsabil”

În timp ce depunea mărturie în fața judecătorului cu privire la fosta sa adicție de droguri, actorul a scăpat și acest amănunt, care i-a lăsat pe toți cei din sală cu gura căscată. Depp a vrut, de fapt, să explice că el este un părinte responsabil, dar afirmațiile sale nu au fost deloc de natură să confirme asta. Mai mult, el a spus că marfa lui era „de încredere”, așa că a preferat ca fiica lui să nu experimenteze cu marijuana de la alții!

„Fiica mea avea 13 ani și, așa cum bine știm cu toții, la 11, 12 sau 13 ani, când te duci la o petrecere de liceeni, ești abordat de diverse persoane care vor să-ți dea ceva să bei, pentru că ei beau de la 12, 13 ani, iau cocaină de la 12-13 ani și fumează marijuana la 12-13 ani sau iau ecstasy ori multe alte droguri”, a mărturisit Depp, care a adăugat apoi că Lily-Rose, fiica lui și a Vanessei Paradis, a venit la el după ce cineva i-a oferit marijuana la o petrecere, spunându-i că nu știe ce să facă.

Citește și: Ce se întâmplă acum între Andreea Bălan și noul ei iubit, Tiberiu Argint. De ce nu vrea cântăreața să facă publică relația și ce planuri au cei doi

Drogurile nu se consumă… cu străinii!

Actorul și-a continuat povestea, istorisind că și-a sfătuit fiica să nu primească droguri de la necunoscuți.

I-am spus: ascultă, iubito, dacă ești la o petrecere și cineva îți dă un joint, ia-l de la acea persoană și dă-l mai departe! Te rog nu încerca droguri cu persoane pe care le cunoști!”, și-a sfătuit Johnny Depp fiica.

Un sfat înțelept, însă actorul nu-și încheiase pledoaria… Mai apoi, Depp a mărturisit că i-a cerut fiicei sale să vină la el atunci când dorește să experimenteze vreun drog, în loc să facă asta în compania unor persoane pe care nu le cunoaște!

Citește și: E încă măritată, în acte, dar are un nou iubit! Cine e bărbatul care a cucerit-o pe Andreea Antonescu, după relația tumultuoasă cu „Prințul Taxiurilor”

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton