Laurette, primele declarații după audierile de la Poliție, în scandalul cu bărbatul care a bătut-o: "Încă sunt în stare de șoc!"

 Dumba Gabriela
.

Laurette a mers la audieri, la Secția 10 de Poliție, în legătură cu agresiunea pe care a suferit-o în camera de hotel, în urmă cu mai bine de o săptămână. Laurette spune că încă este în stare de șoc în urma bătăii pe care a primit-o de la bărbatul cu care se întâlnise acolo să întrețină relații sexuale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Laurette a spus că urmează și un tratament în urma rănilor care i-au fost provocate de bărbatul cu care s-a întâlnit la hotelul din Centrul Vechi al Capitalei.

Laurette-1-3-768×1024-3-768×1024-1Laurette-1-3-768×1024-3-768×1024-1

”Am fost chemată la audieri împreună cu domnul avocat. O să mergem să dăm declarații. Încă sunt șocată, încerc să-mi revin după trauma pe care am suferit-o. Fac tratament pentru a mă recupera. Am avut dureri la ambele picioare, dar după tratament îmi revin. Încă sunt în stare de șoc, în locul meu putea să fie altcineva. Într-un fel sau altul pot să fiu vocea fetelor care au trecut prin astfel de întâmplări cu acest bărbat”, a declarat Laurette la Antena Stars.

Referitor la declarațiile făcute de agresor, în care se apără și spune că el nu este un violator și un bătăuș, avocatul lui Laurette a ținut să-și spună punctul de vedere.

Acesta a precizat că în zadar vrea bărbatul să se apere, pentru că probele existente dovedesc cum au stat lucrurile de fapt.

”În acest sens o să prezentăm întregul set de mesaje dintre Laurette și această persoană. Este greu de o persoană să se apere într-un dosar de acest gen, iar modalitatea pe care acesta o aplică nu este una foarte corectă. Cred că este foarte greu să spui că nu ai lovit-o când toată lumea a văzut vătămările corporale pe care le-a suferit”, a spus avocatul vedetei potrivit spynews.ro.

Citeste si: Bărbatul care a bătut-o pe Laurette și-a terorizat și fosta iubită: „M-a dat cu capul de volanul mașinii, mi-a urmărit copiii”

Citește și: Trecutul periculos al bărbatului care a bătut-o pe Laurette.Fosta soție a cerut ordin de protecție împotriva lui

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, revoltată de cum a tratat Poliția cazul lui Laurette. „E tentativă de omor

De asemenea, Laurette a ținut încă o dată să precizeze că ea nu a făcut nimic altceva decât să se apere. În plus, aceasta a precizat că a fost mușcată de mână în momentul în care a vrut să fugă din cameră și nicidecum atunci când ar fi atentat la banii bărbatului, pentru că nu s-ar fi pus problema de așa ceva.

‘Eu nu am făcut decât să mă apăr și cred că orice femeie s-ar fi apărat de un agresor care a încercat să o bată și să nu o lase să iasă din cameră. Eu nu i-am dat cu cotul în gură, doar m-am apărat când el m-a mușcat de mână, când am vrut să ies pe ușă. Nu s-a pus problema de așa ceva (n.r. că l-ar fi mușcat când ar fi vrut să-i ia din bani). El vrea să mă denigreze ca mamă și ca persoană, dar am încredere că autoritățile își vor face treaba”, a mai spus Laurette.

Laurette spune că ar fi vrut o relație cu bătăușul, nu doar sex

Întrebată dacă avea intenții serioase cu acest bărbat, Laurette a precizat că ea l-ar fi văzut ca pe un potențial iubit, mai ales că vorbeau de mult timp și nu doar o relație strict sexuală. Și, în nici un caz nu s-a întâlnit cu el pentru a face sex contracost, așa cum s-a speculat.

”Eu îl vedeam ca pe un posibil iubit. Eram o femeie singură, mi-a scris și eu am vrut o relație cu el. Până în acea seară nu mi-a făcut niciun cadou”, a mai spus Laurette.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton